Melyik a legjobb Hitman játék? Nekem a Hitman meg van eredetiben. Nem tudom, hogy az hanyadik rész, csak simán az a neve, hogy Hitman. Azzal érdemes játszani? Jó játék?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 09:33
1/6 anonim válasza:
Nekem a Hitman meg van eredetiben.
Mi tart vissza, hogy kipróbáld?
2/6 anonim válasza:
Nekem a Contracts volt a kedvencem.
3/6 anonim válasza:
Felteszed, kipróbálod, eldöntöd, hogy tetszik vagy sem.
4/6 anonim válasza:
A régebbi generációs Hitmanek közül (első 4 rész, 2000-es évtized) a Blood Money-t tartják a rajongók a legjobbnak.
Az újabb generációról (2010-es évek) nem tudok nyilatkozni azokat nem játszottam még, viszont hallomásból azok is meglepően erősek.
5/6 anonim válasza:
Nekem ez az új trilógia tetszett a legjobban. Írom ezt úgy, hogy játszottam a régiekkel is.
6/6 anonim válasza:
Mindig amelyikkel épp játszom. Jó ideje főleg a Hitman: Sniper desktop játék, majd a belőle készült telefonos változat és legújabb verziója a Hitman: Sniper The Shadows...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!