Ha laptopon akad az Xbox Game Pass felhőalapú játék, akkor konzolon is akadni fog?
Tehát van egy nem túl acélos laptopom, amin nyomom a game pass-t. de egyes játékok, mint pl. a DayZ akad rajta.
150Mbites netem van.
Tehát a gyenge laptop az oka az akadásnak? Konzolon ilyen nettel simán futna a játék felhő alapon? Azért a kérdés, mert ha nem akadna, nem vennék konzolt, de ha azon működne, akkor megfontolnám. Kössz a válaszokat.
Ha szerveren futtatod (felhő alapú) akkor ott a szerver és a közted lévő adatátvitel sebessége a befolyásoló. Minél nagyobb a pinged, annál jobban akadozik.
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb ilyen szerver Amerikában van, szóval megy egy szép nagy kerülőt mire eljut hozzád, az is megakaszthatja a dolgokat.
mindenhogy akad
nem jól müködő szolgálgatás
tényleg jó internetem van, de ez a felhőalapú dolog sehogy se jó
Igaz régi kérdés, de alap szolgáltatós routerrel az hogy akad természetes, de játszható
Normalidabb routerrel wifinjónak kell lenni ha van egy 300-1000 mb s net és nincs rajta 15 eszköz.
Nekem 500 as net, 3-4 eszköz a wifin, de amin játszom az vezetékesen csatlakozik a routerhez.
Tökéletes.
Mondjuk 10 óra jatékonként van 1 akadás 1 másodpercig.
Es igen, ez a valóság.1080p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!