Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Stalker kettőt elhalasztották...

Stalker kettőt elhalasztották december nyolcadikára.Szomorúak vagytok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 18:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
#9: Kultuszjáték, persze... Leginkább a keleti blokk országaiban, mert "né' má', van benne UAZ". Itt Angliában összesen 3 PC-s újság írt róla tesztet (igaz, azok eléggé magas pontszámmal), de a legtöbb korombeli nem is hallott róla. Nem csoda, hisz abban az évben (2007) olyan játékok jelentek meg, mint a Bioshock, Call of Duty 4, Resident Evil 4, Half-Life Orange Box, Crysis, Assassin's Creed, Mass Effect...
2022. jan. 14. 00:31
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Resi 4 az tuti korábbi
2022. jan. 14. 08:13
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
#12: PC megjelenés.
2022. jan. 14. 08:24
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
#9 Ez közel sem 1 kultusz játék, de ha neked ennek a hitnek a tudata ad lelki békét ám legyen. Neked akkor lehet az. :)
2022. jan. 14. 08:49
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja, biztos azért készülnek hozzá máig modok, azért van ekkora aktív közössége... Legtöbb korodbeli nem is hallott róla? Akkor valószínűleg 20 éve kő alatt éltek vagy még nem is éltetek annyit, a fsz tudja. Menjél Codozni azt verd magad az évente megjelenő tucat szarokra. :D
2022. jan. 14. 11:06
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

#15 Csak mert modokat készítenek hozzá még nem jelenti hogy kultusz játék lenne. Sok más régi játékhoz is készítenek mai napig modokat amik szintúgy nem kultuszok mint ez.

Illetve el vagy tévedve. Cod-ból utoljára a Cod 2-t toltam több mint 10 éve. Azóta az összes Cod 1 rakat lócitrom. De a Fifa meg a hasonló tucat sz.rokért sem vagyok oda. Meg még mielőtt szóba jönne a Minecraft és a Fortnite is 1 rakat gőzölgő lócitrom.

2022. jan. 14. 13:37
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
Hagyd rá, odavan a játékért és nem tudja elviselni, hogy valami nem úgy van amit a kedvencéről állít. De legalább külön poén, hogy a CoD-al szól be, hisz pl a CoD 2-t tényleg lehet kultuszjátéknak nevezni. szóval szép öngól is egyben.
2022. jan. 14. 15:11
 18/25 anonim ***** válasza:
28%

Jesszusom ezt a sok gyülölködő fostalicska kommentet.

A széria ahhoz képest, hogy csak egy platformra jött ki, így is több mint 15 millió eladást produkált, ami nagyon jónak számit, példaként A Mass effect trilógia is 15 millió körül mozog, úgy hogy az egy multiplatform cím.

A Stalker széria egy nagyon jó túlélő horror, sőt az Open world tulélő horrorok közül az egyik legjobb, olyan atmoszférával amit nagyon kevés játék tud visszaadni. Ami a Stalker népszerüségének betett, az az hogy egyik része se jött konzolokra, ami nagyságra már akkor is majd kétszerese volt a PC-s piacnak és így a nyugati piacokra se nagyon tudott betörni, illetve a projekt bár nagyon ambíciózus volt és sok olyan elemet ötvözött, amelyekek a mai napig lenyűgözőnek tekinthető ( pl. az Alife-nak köszönhetően nem-szkriptelt NPCk vagy a teljesen dinamikus időjárás), de ez az ambíció vezetett ahhoz, hogy nagyon sok hiba volt a játékkal többszörös halasztást követően is és bár az X-RAY engine egy nagyon jól munkálható motor (és abban az időben elég modernnek is számított) sajnos elég instabil is egyben, ami sok rendszeren elég gyengén futott, ami sajnálatos mert szerintem a műfajra lenne kereslet, mivel egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ilyen alkotás érkezett az évek alatt.

2022. jan. 14. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:
43%
Nem gyűlölködik senki, csak a ködtől nem látod a valóságot, ennyi az egész, és nem tudod elfogadni, hogy messze van a kultuszjáték szinttől a Stalker, ennyi az egész.
2022. jan. 14. 21:31
 20/25 anonim ***** válasza:
28%
#19 ne kezeld már tényként a véleményedet, én egy szóval sem mondtam, hogy kultuszjáték, viszont 15 millió eladás egy egyplatformos címtől nem semmi, ha így vesszük akkor kevés játékot tekinhetünk kultusznak.
2022. jan. 14. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!