Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehetséges lenne valahogy...

Lehetséges lenne valahogy valóra váltani ezeket a vágyaimat?

Figyelt kérdés
Mindig fantáziáltam arról hogy egy saját játékot rakok össze, viszont diszkalkuliás és diszgráfiás vagyok ezért a programozás nehéz lenne számomra. Eddig asztali meg egyéb szerepjátékokban éltem ki az alkotási vágyamat, de mégsem ugyanaz. Mennyire bonyolult összerakni egy kis indi cuccost?
2022. jan. 7. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát jét dologtól függ: 1. Tudsz-e programozni 2. Ismered-e a játékkészítéshez szükséges szoftvereket.

Egyébként tudom, hogy sokkal nehezebb, de diszgráfiásként is meglehet tanulni programozni, önfejlesztésként. Azonban szeretnélek figyelmeztetni, hogy ez nem pár nap alatt fog megvalosulni, főleg egy játék. Ha egy Flappy Bird játékot össze tudsz majd rakni, ugrálni fogsz az örömtől. Aztán ott van az is, hogy valszeg nincs olyan programozó a világon, aki mindent tudna. A mai napig, én is, és kollegáim is, Indiai pasikat nézünk munka közben, hogy elmagyarázzák nekünk, hogy azt miképpen kell leprogramozni, miközben a csapatban van kettő fiatal srác is, akik programozásból mester diplomáztak. Szóval az angol tudás sem árt ehhez, ha engem kérdezel.

2022. jan. 7. 17:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Az idegen nyelvek egyébként kifejezetten jól mennek nekem, legalábbis szerintem. Oda vagyok az olyan játékokért mint a fallout 2 és a new vegas, ahoz valaki más lehetsz mint vagy, számítanak a döntéseid az út során.
2022. jan. 7. 17:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Avagy az rpg-k varázsa, szerintem az rpg-k a játékvilág gyöngye.
2022. jan. 7. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezeket egy ember, aki ráadásként programozni sem tud, nem valószínű, hogy hamar össze tudja majd rakni😬
2022. jan. 7. 18:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát igen.
2022. jan. 7. 18:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Talán írnom kéne egy szerepjáték könyvet, saját világgal és rendszerrel, hátha arra van kereslet.
2022. jan. 7. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Az is egy pár hónapos munka, de hajrá, én kíváncsi leszek rá
2022. jan. 7. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Játszottam egy mesélőnél aki a d&d 3.5-öt az ízlésére szabta. Átdolgozta a skilleket meg mindent, majdnem egy önálló rendszer lett belőle.
2022. jan. 7. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Életem legjobb mesélője diszgráfiás ÉS beszédhibás volt egyszerre, de annyira elképesztő fantáziája volt, hogy mindent elnéztünk neki.
2022. jan. 8. 23:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Én jó visszajelzéseket kaptam, hogy élvezik, aztán ghostoltak. Szerintem elegük lett abból hogy csapongok és hektikus vagyok, egyszer van kedvem mesélni, egyszer nincs.
2022. jan. 9. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!