Milyen felnőtt legót vegyek?
Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék egy legót venni, mert eléggé érdeklődik iránta, de utoljára olyan 14 évesen foglalkozott ezzel. Szerintetek milyet vegyek neki? Elsőre nem szeretnék nagyon sok elemből állót, illetve nagyon drágát sem. Olyan 30-40 ezer a max., amit jelenleg erre szeretnék szánni. Nézegettem, mik vannak, de hátha ti okosabbak vagytok.
Köszönöm!
2022. jan. 7. 11:23
2/7 anonim válasza:
Attól függ, miket szeret. Ha szereti a kocsikat/járműveket, akkor ott a Technik széria. Ha szeret utazgatni akkor az Architecture széria. De például a Creator és Ideas szériában is találni elég jókat (Bonsai Fa, Apollo 11, Jóbarátok kávézó, Űrállomás, Palackozott Hajó, stb). Harry Potteresből szerintem a "Roxfort pillanatai" ötletesek és jól is néznek ki. 4 könyvből áll és a végén össze is rakhatod őket, elég olcsók így akár mind a 4 könyv is belefér a keretedbe. Star Warsnál ott van pl a Tie Fighter, X-szárnyú vagy akár Boba Fett és/vagy Rohamosztagos sisak. Ha szereti a Marvelt akkor a Végtelen Kesztyűnek biztosan örülne, bár most abból készlethiány van, így felment az ára.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök válaszát. A Technic széria jól hangzik, mert nagy autóbolond, de az Architecture-ban és a Star warsosnál is találtam olyat, ami érdekelheti. :)
2022. jan. 7. 14:44
5/7 anonim válasza:
Ha szereti az autókat, akkor ezt ajánlanám ebben az árkategóriában:
LEGO Creator - Porsche 911 (10295)
6/7 anonim válasza:
A férjemnek Technicet szoktam venni, de csak 20-25 körül, autókat, motorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!