Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Skyrimot kontrollerrel...

A Skyrimot kontrollerrel megéri játszani?

Figyelt kérdés

PC-n játszanék vele, Xbox series kontrollerrel.

Gondolom 3rd person módban érdemes tolni, de nem nagyon értek a skyrimhoz, ez lesz az első végigjátszásom.

Nagy hátrányok érhetnek engem így? Vagy mennyire lehet más a gameplay, mintha billentyű / egérrel játszanék?

Azt tudom, hogy kiadták már minden létező platformra, de hát a lövöldözős játékokat is, amiket mégis nagyon sok ember szid, hogy billentyű-egér mellett kontrollerrel siralmas a játék ezeken a játékokon, hiába jelennek meg a pénz miatt mindenütt.

2022. jan. 6. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha közelharci karaktert tervezel akkor jó lehet. DE ha mágus,íjász vagy bárminemű távharcost ahol célozni kell akkor erősen felejtős.
2022. jan. 6. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
AZ egér minden kaszthoz jó. Egy jó egérrel, ahol mondjuk van legalább 2 gomb hüvelkyujjnál pluszban szélen, elég élvezetes. Én például a menüket dobáltam azokra a gombokra.
2022. jan. 6. 11:01
 3/9 A kérdező kommentje:

És a Skyrimban elérhetek valamit nemtom egy közelharci 2 db 1kezes harcossal például? Elég nehéz elképzelni hogy azokat a nagy sárkányokat csak így leverhetem, mármint a játék fizikája miatt ahogy elnézem. Ahol 1 troll ütéstől elrepülhetsz a picsába, ott közelharcinak lenni nem tudom mennyire éri meg.

Sajnos nem tudom ezt az erősségi skálát az elkészíthető karakterek terén, végülis a 9gagról valami olyasmi megvan, hogy a tolvaj íjászt valamiért sokan csinálnak.

2022. jan. 6. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha a karakteredet megfelelően skillezed, akkor ne mhinném, hogy később a sárkány és a troll nehézségbe ütköztetne, bár nem vittem végig én sem.
2022. jan. 6. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

Teljesen reális a 2 egykezes fegyver. Főleg ha Redguard vagy Orc-kal csinálod. Mind a kettőnek borzasztóan erős az egyedi skillje. Az Orc dupla sebzést csinál azt hiszem egy percig a Redguard-nak pedig gyorsabban töltődik vissza a stamina-ja.

Pakolj rengeteg pontot a Stamina-ra és Health-re. Ezen kívül én Light Armor-okat ajánlok mert kevésbbé fogyasztják a Stamina-t. Fegyvernek pedig egyik kézbe kard az extra crit% miatt, másik kézbe pedig mace mert az képes az ellenség páncélján át ütni. Asszem kb 70%-ban.

Ha igazán OP akarsz lenni akkor pedig a Dragonborn DLC-ből megszerzed a Deathbrand Armor-t. Ehhez megszerezheted Molag Bal mace-ét és akkor mindent IS meg tudsz alázni.

2022. jan. 6. 12:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Én a bethesda játékok carry weight rendszerét gyűlölöm, ezért moddal kikapcsolom majd ezt a súly cipelési limitet. Erősen korlátozza a gyűjtögetési ösztönt az agyamban, és kellemetlen. :D

Ez befolyásol bármi lényeges dolgot a játékban?

És akkor gondolom ha melee karaktert választok, kontrollerrel semmi probléma nem lesz az elejétől a végéig?

Még annyi érdekelne, hogy láttam videókat hogy azok a rohadt nagy sárkányokkal, meg a felhők közé ütő óriással sem lesz gond melee karakterrel?

Amúgy párszor elkezdtem már a skyrimet, de a legelső sárkány lélek lopás questig jutottam. Ott bebugolt a játék, és nem lehetett kilootolni a sárkány lelkét a testéből. És rendre, eddig fél évente / évente újra megpróbálkozok mindig más verzióval, s mindig beragad :D

Én most a Special Editiont fogom próbálni. Igyekszek csak néhány alap modot rápakolni. Úgy jó lehet? Hallottam hogy kijött most egy új skyrim, mert a bethesda jobbnak látta negyvenedjére is kiadni, inkább mint az elder scrolls 6-ot ugye, és azt láttam h kb annyi a különbség hogy néhol kevesebb / több a bokor, vagy micsoda.

2022. jan. 6. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Én csak kontrollerrel játszottam eddig PS4 és PS5-ön. Az ég adta egy világon semmi gond nem volt vele se melee, se mage de még ranged karakternél sem.

A sárkányoktól ne parázz a Te szinteddel scale-elnek. Azok sosem lesznek nehezek ha normálisan szintezed magad. Az óriások már más tészta. Azokkal ne akarj b@szakodni egyáltalán amíg nem vagy legalább 20-25-ös de inkább magasabb szintű és kell egy jó follower is.

A modokat illetően nem tudok nyilatkozni, csak vizuális modokat használtam eddig de legtöbbször még azokat se.

2022. jan. 6. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
A Skyrim harcrendszerének mindegy, mivel irányítod. Akár közel, akár távol. A menürendszert viosznt egyértelműen inkább kontrollerhez tervezték, mint egérhez és billentyűzethezt.
2022. jan. 6. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
melyik játékot nem lehet kontrollerrel játszani amúgy? Még a stratégiai játékokat is lehet, meg a Diablot is :D
2022. jan. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!