Budapesten van olyan társasjáték klub, ahová egyedül is mehetek?
mi a célod? ha csak random játszani random emberekkel, akkor pl. játszóház projekt, társasjáték veled
itt nyitottabb emberekhez, társaságokhoz simán becsatlakozhatsz
Nekem pld ez az egyedül elmenés nem jött be, mert többnyire előre megbeszélt társaságok mennek, akik már előre felkészültek egy adott, konkrét társasjátékra, tanulmányozták a játékszabályokat stb... és eleve úgy kalkuláltak, hogy éppen annyian vannak, amennyi ahhoz a játékhoz ideális.
Persze ha épp úgyis ráérsz, benézhetsz bármelyik ilyen klubba, hátha valaki szintén csak ott lézeng mint "szabad vegyérték", és valami olyan játék kerül elő ami neked is megtetszik... De ez sok szerencsés egybeesés egyszerre, szóval az is lehet, hogy aztán nem jön össze, és csak "kibickedhetsz".
#1-es vagyok, én is sokszor voltam egyedül ilyen helyeken
ha nem vagy nagyon esetlen, általában találsz nyitott társaságot
de ha nagyon tanácstalan vagy, megkérdezheted a szervezőket is, kikhez csatlakozhatnál be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!