A GTA IV-ben csak én nem értem mit mond Little Jacob? Milyen nyelven beszél igazából?
Figyelt kérdés
Jól tudok angolul, az összes többi karaktert értem mit mond, még akkor is ha akcentussal vagy sajátos szlenggel beszél, akár orosz, gettóbeli, szerb, olasz, nem gond, érhető. De Little Jacob... komolyan mondom egy mondat nem volt amit tőle értettem volna, maximum szavak. Ő milyen kevert nyelven beszél? Vagy a füves cigi hatása hogy zagyvaságokat beszél? Nico hogy érti meg mit mond?2022. jan. 3. 16:21
1/2 anonim válasza:
Ő jamaikai, és a jamaikai angolt beszéli.
2/2 anonim válasza:
Patois ejtsd: "patoá"
Ez a "jamaikai angol", az angol az alapja, de mindenféle elcseszett szavajárást, elvont fogalmat használnak benne, amit máshol nem, meg erős akcentussal beszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!