Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshin-ben megvan nekem...

Genshin-ben megvan nekem Diluc,Noelle,Xianlin,Gorou és Xinyan.Ebből milyen csapatot jó csapatot lehetne alkotni?

Figyelt kérdés
plusz vannak azok akiket az elején megkapunk a Traveller,Amber meg Kaeya

2022. jan. 2. 17:19
 1/4 anonim válasza:
100%
Main DPS-ként egyértelműen Dilucot raknám be, őt viszonylag könnyű buildelni. Mellé melt elemental reactionnak beraknám Kaeyát is, ő lehetne esetleg egy sub-DPS. Gorout egyáltalán nem ajánlom, ő akkor jó, ha van egy geo dmg-re fókuszáló, minimum 2 geo karakterből álló csapatod, de ez neked még felesleges (mivel gondolom még valahol játék elején van). Healerből nincs sok választásod, szóval Noelle (amúgy ő elég OP, shild, healer és dps is lehet egyszerre). Aztán igazából én beraknám Lisát hogy 1-el több elemental reactionod legyen, de helyette mehetne egy anemo Traveller is, utána ha több karaktered lesz úgyis lecseréled őket.
2022. jan. 2. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Saját meglátásom:

Traveller iszonyat jó support az anemo skill miatt, mellé dpsnek Diluc és ahogy ugyanúgy írta felvettem, Kaeya subdps és mivel (szerintem) kell healer, egyenlőre Noelle és utána meglátod

Bár a csapat összeállítás attól is függ, hogy te milyen karaktert szeretsz (lásd fegyvernem) használni például

2022. jan. 3. 01:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 3. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
plusz kifelejtettem hogy Barbarat is megkaptam
2022. jan. 3. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!