A SIMS nevű játékkal hogyan tudok játszani?
Figyelt kérdés
Mit kell vennem , hogy tudjak vele játszani? Vagy csak le kell tölteni a névről?2022. jan. 2. 16:14
1/10 anonim válasza:
Megveszed, telepíted, és játszol, kész.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen platformra, s pontosan melyiket.
3/10 anonim válasza:
4 sims van, találóan sims, sims2, sims3, sims4, fontos melyikre gondolsz.
A legtöbb kiegészítő a Sims 3-hoz van, mivel sims 4 a legújabb, ezért annak a kinézete a legmodernebb.
Megveheted lemez kiadásban boltból, netről, vagy játékkliensben is, mint pl a Steam vagy Origin. Jelenleg a Steam platformon 88/-os leárazás van karácsonyi vásár miatt, 40 euró helyett csak 4,79 euró.
Ha esetleg nem legális forrásból akarod megszerezni, akkor vannak erre szakosodott weboldalak, letöltöd, telepíted és imádkozol, hogy ne rakjon fel mellé mindenféle vírust, hátsókaput meg bányász programot.
4/10 anonim válasza:
#3: Jóval több Sims van ennél, persze a konzolos és telefonos epizódok idehaza mintha nem is léteznének. A The Urbz című mellékszál volt a kedvencem az összes közül.
5/10 A kérdező kommentje:
Laptopon szeretném játszani.
Sims 4 re gondoltam
2022. jan. 3. 17:41
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jan. 3. 18:02
8/10 anonim válasza:
Lekéstem az akciót , úgy volt írva ötödikéig van ,erre ma már nincs semmi ,elegem van!
9/10 anonim válasza:
Ja igen azóta láttam hogy Originen még van Steamen már nincs
10/10 anonim válasza:
Ötödikéig volt, január 5. 0:00 CST vagy EST szerint (Amerikához igazított időzóna, mint itt kb a GMT), nincs ott semmi félrevezetés, Mo-on hajnali 5-6 körül járt le, de egyébként az utolsó két nap másodperc alapú visszaszámlálás is volt, nem ártott volna megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!