Star Wars Jedi Fallen Order játékban hogyan kell ezeket?
Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni, most kezdtem el? Sok kérdésem van. Köszi!2022. jan. 1. 17:55
2/14 anonim válasza:
Mik a kérdések? Többször kijátszottam, válaszolok szívesen.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Még csak Boganon vagyok, de a hidakat nem tudom lehajtani, meg a nyomi gömböket sem elmozdítani. Hogyan kell?
Emellett meglehetősen béna vagyok a harcban, nagy böszme nyelves szörny (boss fight) folyton megevett, amíg át nem állítottam könnyűre, de úgy meg gagyi. Fogok fejlődni, vagy simán csak én vagyok béna. Mondjuk arra rájöttem, hogy az Y az egy erős csapás, legalább ennyit sikerült.
2022. jan. 1. 18:13
4/14 A kérdező kommentje:
"Fogok fejlődni, vagy simán csak én vagyok béna?" Így helyes, kérdőjellel.
2022. jan. 1. 18:14
6/14 anonim válasza:
Ja már látom mert írtad az Y-t. A harcrendszert időbe telik megszokni ha még nem játszottál hasonló játékkal, én Dark Souls veterán vagyok de a Boganon azért bénáztam sokat arra emlékszem.
A gömböket erőlökéssel kell mozgatni.
7/14 A kérdező kommentje:
Igenis. Microsoft Xbox kontroller, vagy 8-10 éves, de hibátlan, a kiosztás miatt írom.
2022. jan. 1. 18:30
8/14 A kérdező kommentje:
A Batmanek miatt már kellene lennie némi gyakorlatomnak (meg mondjuk X-Men Wolwerine, Force Unleashed, stb). Nem tudok erőlökni, hiába nyomom a beállított gombot akár a kontrolleren, akár a billentyűzeten, nem csinál semmit.
2022. jan. 1. 18:32
9/14 anonim válasza:
Lehet még nincs meg a képesség, akkor más útvonalat kell keresni és csak később foglalkozni a gömbökkel.
10/14 anonim válasza:
A játék úgynevezett "metroidvania" stílusú játék. Az egyes helyszíneken sok leágazás van, amit nem tudsz elérni, amíg nincs meg az adott képesség hozzá. A képességek a sztori előrehaladásával folyamatosan nyílnak meg. Első körben haladj a sztorinak megfelelően, és ahogy megnyílnak a képességek, visszamehetsz felvedezni mindent. Minden új képességhez tartozik egy tutorial, a használata egyértelmű lesz. A lényeg, hogy ne akarj mindent a legelején megcsinálni, haladj előre és minden menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!