Assassin's Creed Odyssey vagy Vallhalla?
Figyelt kérdés
Most karácsonyra megkaptam az Originst, és nagyon tetszik. Ezért gondoltam vagy a Odyssey-t vagy a Vallhalla-t veszem meg. Szerintetek melyik a jobb játék?2021. dec. 30. 11:08
1/7 anonim válasza:
Szerintem haladj sorban és legyen az Odyssey a következő, Valhalla egyébként is még nem teljes, nem jött ki minden DLC hozzá.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is haladj sorban, először Odyssey aztán a Valhalla.
4/7 anonim válasza:
A valhalla jobb ha a játék élményt nézed sokkal hangulatosabb.
5/7 anonim válasza:
Valhalla minden szempontból jobb, mint az Odyssey, ha csak egyiket akarod megvenni, akkor a Valhalla legyen, hangulatosabb és a játékélmény is jó.
6/7 anonim válasza:
5# indokot nem hallom hogy miért
7/7 anonim válasza:
Az odyssey sokkal hangulatosabb mint a valhalla az odysseyben nagyon sok történelmi karakter és lény van nem akarok spoilerezni a vikingeknek és a valhallának nincs semmi köze a stealthez a vikingeknek (szemből üvöltve rohanják le az ellenséget) a valhalla utolsó bossfightban ugyan azt kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!