The Best Nr.1 kérdése:
8GB Ram és 256 GB SSD-vel, elfog férni a GTA5 és az ETS2 játék a laptopon?
Figyelt kérdés
Plussz, ugye jön még rá egy 10es Windows. Nem nagyon értek ezekhez, szóval ha valaki tud egy értelmes választ adni..annak megköszönöm:)
Laptop vásárlás előtt állok, szeretném használni a laptopot film nézésre, munkára és egy kis játékra is, az említett játékokra gondoltam, felsülök memória terén?:)
2021. dec. 30. 05:10
1/5 anonim válasza:
A RAM-nak semmi köze a tárolási kapacitáshoz. Az ETS simán el fog férni, az nem foglal nagy helyet. A GTA már más helyzet. Rendszerrel együtt nagyon leterhelt lesz az SSD kapacitás terén, mert nagyon kevés szabad memóriád lesz. Én a helyedben vagy hanyagolnám a GTA-t, vagy olyan gépet vennék, amiben van minimum 512 GB, de inkább 1 TB plusz memória, az SSD mellett természetesen. Illetve innentől alap, hogy nem telepítenék játékot az SSD-re.
2/5 anonim válasza:
105 giga most a GTA, az ETS2 20 alatt van (sok DLC-vel ez még nagyobb). Ez a kettő együtt már a kapacitásod fele. A Windowsnak ha hagysz egy biztonsági 50-75 gigát, akkor marad még mindig nagyjából ugyanennyi szabad helyed a programoknak és saját fájloknak. Éppen beleférsz a 256-ba, de hosszú távon lehet megkönnyíti a helyzetet, ha cseréled a háttértárat (vagy előre gondolva már most kicseréled, hogy rögtön ezzel indulj).
3/5 anonim válasza:
ETS2-re ránéztem, minden hivatalos DLC-vel, külső mod-okat nem használok 13,3GB-ot foglal mindössze, szóval nem olyan nagy. Eredeti Steames játék.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi az eddigi válaszokat. Mivel nem vagyok nagy szakértő a témában ezért most kérdeznék valamit, ne feszítsetek keresztre miatta, nagy valoszínűséggel hülyeség. Ha veszek egy memóriakártyát a laptopba, akkor nem tudok rátelepíteni játékot? Vagy legalább lesz helyem más fájloknak, ezzel megkönnyítve a laptop tárhelyét? :)
2021. dec. 31. 04:10
5/5 anonim válasza:
Memoriakártya alatt sima microSD kártyára gondolsz?
Ha igen, akkor az nem épp arra van, hogy játékokat telepítsen rá az ember, sebességben sem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!