Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi történt a battlefield...

Mi történt a battlefield szériával?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években csak rosszabb minőségű játékokat adtak ki. A bf5-öt megvettem,mert úgy gondoltam,annyira nem lehetvrossz,mint mondják,de valójában rosszabb volt szerintem. A bf2042-vel úgy voltam,hogy talán ez majd jobb lesz,de a bf5-öt is alulmúlta. Ennyire csak a pénz lenne a lényeg,vagy valami olyan dolog van a háttérben amiről nem tudunk?

2021. dec. 21. 17:50
 1/6 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam,hogy szerencsére a bf2042-t nem vettem meg.

A 3. Sorban pedig elírtam,azt akartam,hogy annyira nem lehet rossz.

2021. dec. 21. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Unalmas ez a háborúsdi, FPS lövölde. Lerágott csont a modern és 1-2. világháborús téma feldolgozása. Ezeket a játékokat tényleg csak az különbözteti meg a másiktól, hog más háborús konfliktust dolgoz fel, mint pl. a CoD. Minden évben kinyomják magukból ugyanaut a fost, és veszik is.

És ez a piac annyira egykaptafa lett, hogy tényleg csak azok a bohócok, akik az Activisionnél és az EA-nál dolgoznak, lovagolnak rajta. Nem tudom sajnálni a fejlesztőket, akik ennek alárendelik magukat, mert ez a hozzáállás tükrözi azt, ha valami önálló projektbe kezdenének, már lehúzhatták volna a rolót. DICE-ra és az Infinity Wardra is igaz.

2021. dec. 21. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a témakörrel van a gond, simán a megvalósítással.

Ott tolják el, hogy azon változtatnak amin nem kéne. BF V-ben pl behozták az új célzásrendszert illetve a HP-k mennyiségét is megvariálták. Kár, hogy senki sem kérte, mert teljesen jó volt ahogy volt pl BF1-ben.

2042-ben meg kb mindent úgymond kukáztak amiért az emberek szerették a BF-eket. Kérdés ugye megint az, hogy miért.

2021. dec. 21. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Az a vicc, hogy az igazi rajongókat az sem érdekelte volna, ha semmit sem csinálnak a BF4-el, csak folyamatosan töltik fel új tartalmakkal. A fizetős DLC-k és a Premium tagság ellen is csak a kocajátékosok lázadoztak, mi többiek örömmel megvettük őket, mert tudtuk, hogy a pénzünkért valódi tartalmat kapunk. A BF 2042-vel pont ez a legnagyobb gondom: nincs benne tartalom.
2021. dec. 22. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem 3 játék van meg, a bf1,bf4,bf5 és mindegyikhez kb az összes dlc. A többi játékot videón láttam vagy barátoknál játszottam,a 2042-t viszont elég volt látnom videón ahhoz,hogy eldőljön bennem,hogy ezt meg nem veszem.

2021. dec. 22. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Az újjakat nem vettem meg, én még mindíg a bf4-el játszom amíg van játékos bázisa szerintem nem is fogom ott hagyni
2021. dec. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!