Melyik ez a játék?
Figyelt kérdés
Nagyon rég játszottam vele, így lehetséges, hogy nem emlékszem jól. 15 éve került elém, egyszerű PC játék volt. A lényege, hogy van két fél, és különböző hightech harci gépeik (olyan pl mint a Star Warsban a lépegető, de nem Star Wars témájú volt a játék) vannak. Az egyik fél piros, másik talán kék, de ez nem biztos. A harci gépekkel kellett területeket foglalni egy pályán, és egymás haderőit sírba küldeni. A legjobban az tetszett, hogy tényleg nagyon hightech (képzeletet felülmúló) tankok, gépek voltak benne.2021. dec. 21. 17:02
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hasonló, mint a StarCraft, de nem ennyire színes, és inkább II. világháború jellegű. A MechWarriorhoz hasonló, de ezt elfejtettem írni, bocsánat, hogy ha jól emlékszem, felül nézetből / félig felül, félig elől nézetből láttam a gépeket.
2021. dec. 21. 18:32
5/5 anonim válasza:
Ez még akár egy Empire Earth jövő szintje is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!