Miért szeretitek/mi fogott meg titeket a szerepjátékban?
Figyelt kérdés
Ez nyilván azoknak szól, akik szerepjátékoznak 😅2021. dec. 18. 09:04
1/4 anonim válasza:
A világa, és hogy a világ részese lehetek.
3/4 A kérdező kommentje:
Asztalira gondoltam, bocsánat a pontatlanságért 😅
2021. dec. 18. 13:31
4/4 anonim válasza:
Nekem 12 évesen (1989-ben) az, hogy a fantáziám segítségével elrepülhetek egy varázslatos, idegen világba, amit a barátaimmal együtt fedezhetünk fel, és főleg hogy a történeteket saját magam alakíthatom, annyira döbbenetes élmény volt, hogy abból a mai napig nem tértem magamhoz. Bár már évek óta nincs lehetőségem játszani, nekem mindig is az asztali szerepjáték lesz az első számú, nagybetűs szórakozás. Nem is nézek sok filmet vagy sorozatot, mert annyira taszít, hogy fix a sztori, és semmit sem bíznak a képzelőerőmre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!