Az ilyen játékoknak mi értelme van?
Most szedtem le a Driver 2 című játékot.
Konkrétan úgy csal a játék, hogy az valami hányinger!
Ennek mi értelme van?
Most játszunk vagy azt kell nézni, hogy pofátlan módon csal a gép.
YouTube hozzászólások alatt is mást nem írnak csak ezt.
Konkrétan tiszta játékban lehetetlen megcsinálni a küldetéseket, igazából addig kell próbálkozni, míg nem hibázik a gép, ami alatt azt értem, hogy beragad valahová, mert gagyi az MI.
Egyszerűen a videón is látni, hogy hiába vezet jobban az ember, a gép mindig annyival gyorsabb lesz.
Nem tudod megközelíteni, mert egész egyszerűen akkor még gyorsabban megy.
Közben meg jól felb asz.
2.
Akkor magyarázd már el, hogy miért történik az, hogy megyünk egyenesen, vagy megy a videón a játékos és amikor a közelébe ér, akkor hirtelen a gép autóban beugrik még plusz 20 lóerő és elhúz.
Most néztem egy másik videót.
A gép kacsázik, mint az állat és ő megy gyorsabban:DDD
Nem tudom, én a Driver 1 et láttam meg a San Franciscót, ott sztem ez nem jellemző.
De pl van, amikor ez érthető és kell is. Ha mondjjk üldözéses küldi van, és el kell jutni egy pontra, hogy jöjjön a cutscene, ott nem teheted meg ,hogy beelőzx és megöld, mert nem fog továbbmenni a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!