Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régebbi Xbox játékot hogyan...

Régebbi Xbox játékot hogyan tudnám frissíteni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben hozzá jutottam az F12017 játékhoz Xboxe One konzolon. Azonban frissítéseket (patch) nem találok hozzá, néhány játék hibát felfedeztem amiket a későbbiekben elvileg javítottak. Lehet hogy már nincsen hozzá támogatás mivel régebbi a játék? Ha így van akkor esetleg le lehet tölteni pc-n a javítást és valamilyen adathordozó segítségével fellehetne patchelni a játékot?

#Xboxe frissítés #régebbi játék frissítése
2021. dec. 13. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
ha elindítod és van hozzá patch megfogja kérdezni hogy akarod-e updatelni. Ha nem kérdezi, akkor eleve a legfrissebbel játszol. A mai napig le lehet tölteni patcheket az xbox360 játékokhoz, kétlem hogy oneon megszűnt volna. És ha csak nincs moddolt xboxod, márpedig a one-t a mai napig nem törték fel, akkor nem lehet pc ről patchet áthúzni rá
2021. dec. 13. 22:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Olvasgattam én is a játékról és magasabb verziókat láttam de az lehet pc volt. Valamint olyat is olvastam hogy némelyik játékra nincs már támogatás ezért voltam kíváncsi hogy ez végleges verzió lehet e. De gondolom akkor a végleges verzió került letöltésre az áruházból.

A játéknál megnéztem nincs elérhető új frissítés.

2021. dec. 14. 06:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha van netkapcsolatod akkor az One legkésőbb amikor elindítod a játékot megkérdezi, hogy frissítse-e. Ha telepíted netről eleve a legfrissebbet húzza le. Ha lemezről és van netkapcsolat akkor a lemezről leszedi ami még érvényes és a többit a netről, tehát legfrissebb lesz az is. Néha játékokat annyira lefrissítenek, hogy hiába teszed be a lemezt az egészet a netről húzza le a gép.

A FIFA játékokhoz jellemzően 1 év támogatás van és 2 évvel a megjelenés után lekapcsolják a szervereket. Tehát csak egy játékosban / vagy egy gépről ketten játszható utána.

A konzolos és PCs verziószám lehet teljesen totálisan eltérő. Más problémák merülhetnek fel és mivel a konzol fix hardver ezért ritkábban fordulnak elő váratlan hibák.

2021. dec. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!