Régebbi Xbox játékot hogyan tudnám frissíteni?
Köszi a választ. Olvasgattam én is a játékról és magasabb verziókat láttam de az lehet pc volt. Valamint olyat is olvastam hogy némelyik játékra nincs már támogatás ezért voltam kíváncsi hogy ez végleges verzió lehet e. De gondolom akkor a végleges verzió került letöltésre az áruházból.
A játéknál megnéztem nincs elérhető új frissítés.
Ha van netkapcsolatod akkor az One legkésőbb amikor elindítod a játékot megkérdezi, hogy frissítse-e. Ha telepíted netről eleve a legfrissebbet húzza le. Ha lemezről és van netkapcsolat akkor a lemezről leszedi ami még érvényes és a többit a netről, tehát legfrissebb lesz az is. Néha játékokat annyira lefrissítenek, hogy hiába teszed be a lemezt az egészet a netről húzza le a gép.
A FIFA játékokhoz jellemzően 1 év támogatás van és 2 évvel a megjelenés után lekapcsolják a szervereket. Tehát csak egy játékosban / vagy egy gépről ketten játszható utána.
A konzolos és PCs verziószám lehet teljesen totálisan eltérő. Más problémák merülhetnek fel és mivel a konzol fix hardver ezért ritkábban fordulnak elő váratlan hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!