Nekem valahogy a negyedik rész hangulatosabb volt. Az évszakváltozásnál a teljesen havas rész szerintem jobb, változatosabb, illetve van forgalom a játékban.
FH 5-ben hiába nagyobb a map, de szinte egy lélek nem jár az utakon. Kihalt az egész, az évszakoknál is kb. ugyanaz minden. Persze jobb a grafika, jobbak a kocsi hangok, de kb ennyi. De úgy érzem, mintha valami játék autóban ülnék a 4-hez képest. Ott jó érzés volt újabb autókba ülni, az 5-ben meg kb. súlytalan az élmény. "versenyzek de minek" érzés.
Nekem ez a véleményem. Kérem csak olyan válaszoljon, aki mind kettővel játszott.
Mexikó változatosabb, van dzsungel, van sivatag, vannak mezők, és van hegyvidék. Az évszakok is elég változatosak tudnak lenni, nincs annyi hó télen, ellenben leapadnak pl a folyók. Ilyen tekintetben én jobbnak látom az ötödik részt.
2021. dec. 13. 18:40
2/13 anonim válasza:
én még 2012-ben vagy mikor amikor a Horizon 1 megjelent, akkor játszottam azzal, nagyon frnakó volt. Tavaly közel 10 év után kipróbáltam a 4-et, de teljesen az az érzésem volt, hogy ez pont olyan mint az első része... a koncepció ugyan az, kit érdekel a grafika ha maga a játék képtelen megújulni. Az 1-hez volt egy rallis kiegészítő, na az meg feltette a pontot az i-re, semelyik későbbihez nem jött ilyen, vagy hasonló ami újítást hozott volna.
2021. dec. 13. 22:19
3/13 anonim válasza:
Hangulatban én is jobban szerettem a 4-et, ez a mexikói világ nekem annyira nem jön be, technikailag, ha a bugokat nem nézem akkor meg lényegében ugyanaz kettő, egyedül talán annyi, hogy kicsit áttekinthetőbbek a dolgok, menürendszer, stb.
2021. dec. 13. 23:08
4/13 anonim válasza:
Nekem a FH4 jobban tetszik, de csak azért, mert Angliában van, míg a mexikói helyszín nem jön be (egyébként ugyanolyan a kettő).
Zárójelben megjegyzem, hogy a valaha kiadott legjobb open world autós játék a TDU1 volt. Azóta is azt a hangulatot keresem a modern játékokban (Forza, Crew), de sehol sem sikerült megtalálnom. :'(
2021. dec. 14. 09:02
5/13 A kérdező kommentje:
Ugyanígy érzek. Reméljük a jövő re érkező Tesr Drive Unlimited: Solar Crown visszahozza a TDU1 varázsát, bár én a TDU2-t is baromira szerettem.
2021. dec. 14. 20:22
6/13 anonim válasza:
Fura hogy nem emlititek a need for speed underground 2-t, az is open world volt. Habar nem tudom miert jo az open world, en pont hogy utaltam a Forzaban hogy nem lehet kattintgatassal versenyt inditani, mindig el kellett menni oda, vagy megtalalni a kozeli fast travel reklamtablat es szettorni
2021. dec. 14. 21:41
7/13 anonim válasza:
Mondjuk mert több tartalom mintha simán menüböl mindent végig lehetne zongorázni.
2021. dec. 14. 22:57
8/13 anonim válasza:
#5 Azért sokat ne remélj, más a fejlesztőcsapat.
2021. dec. 15. 00:48
9/13 anonim válasza:
#7 akkor ennyi erovel a red dead 2 ben is 40 oranyi tartalom van, igazabol meg olyan 30, a maradek 10 csak lovaglassal megy el … jatszottal te mar valaha Gran Turismoval? Kb 60 ora kijatszani, es mindenre menubol kell kattintani, es millioszor valtozatosabb mint a Forza horizon …
2021. dec. 15. 17:29
10/13 anonim válasza:
A Horizonnak az egész lényege abban van, hogy szabadon autókázol a világban. Ez az elsődleges fókusza. Ez nem egy versenyzős játék, ez egy autóvezetős játék, amiben versenyezni lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!