Stardew valley játékal lenne egy kérdés. Hogyan kaphatok nagy tejet meg nagy tojást?
Figyelt kérdés
Hogyan kaphatok nagy tejet meg nagy tojást?
Tudom, hogy úgy lehet hogyha megvan az állatokal 2 vagy annál több szívem de nem tudom hogyan szerezek szívet velük. Segítene nekem valaki?
2021. dec. 12. 15:39
1/3 anonim válasza:
Naponta egyszer az állatokra lehet kattintani (interakció gomb), amivel megsimogatod. Ez ad pontokat, és így növeled a szíveket.
2/3 anonim válasza:
Emlékeim szerint akkor ad csak ha 5 szívecskés az állat, ott is %-os arányban (vagy kapsz egy nap, vagy nem). Ehhez minden nap kell neki enni adni ÉS meg is kell simogatnod (rákattintasz). Külön bónusz ha friss füvet ehetnek (kiengeded őket az ólból).
Ha nem simogatod meg, az több mínuszt ad, mintha kimehetne és füvet ehetne, szóval ne felejtsd el.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2021. dec. 15. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!