Miért nem lehet használni az aranyakat, vagy a tokeneket a Mortal Kombat 11 offline módjában? Vagy ha lehet hogy lehet?
Kicsit kevesebbet akarok netezni, ezért is váltottam korlátlanról kisebb netre, mert úgy érzem szinte mindegyik játékban hogy sosem teljesek a játékok, és beleuntam hogy hiába költök, költök, mindig van valami új dolog, amit ha nem veszek meg, nem teljes a játékom.
De észrevettem hogy offline a Nioh 2 be se jellenek meg, sem a segítő, sem az ellenségesen megidézhető emberek.
De amúgy komolyan elment a kedvem az egésztöl, még a Mortal Armageddon ba is ingyen Costume zálhattad a karaktert, meg még sajátot is csinàlhattál.
Itt meg ha megy az online, amihez ugye PS plusz is kell vagyok lvl 112 , 9999999+ arannyal,
offline meg nulla minden.
Tisztára olyanok lettek a játékok mint valami free to play mobilgémek.
Anno megvettem 30 ezerért a Destiny 2 Legendary collectiont. Abból se tudok semmit se hasznàlni,a minden idők legjobb FPS kampányát törölték, a DLC két szintén, és ingyenes lett.
Kárpótlás=0
Ès ez csak 1 game, sorolhatnám a sok árverést a Cyberpunkig bezárólag.
De ez hogy offline nem lehet használni az összegürizett cuccokat..pff..
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!