Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok az 1.18-as...

Mit gondoltok az 1.18-as minecraft updateről?

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
EZt te most a vadállatoktól kérdezed?
2021. dec. 6. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Azt se tudom az mi fán terem.
2021. dec. 6. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Én személy szerint annyira nem kedvelem ezt az új irányzatot.

A régi Mojang és Minecraft sokkal jobb volt még a Microsoft korszak előtt, amikor még relatíve kis stúdióról beszéltünk.

1.2.5 marad számomra az igazi Minecraft, bármikor ha rákívánok ezt a verziót veszem elő.

2021. dec. 6. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Na,megint egy új felesleges állat? Vagy végre befejezték a félbe maradt felesleges blokkokat?
2021. dec. 6. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten tetszik, a többiekkel ellentétben nekem bejön a Microsoft-éra kezei közül kiadott irányzat, pedig 1.5.2-ben kezdtem 2013-ban.

Az 1.18 azért jön be nagyon, mert sokkal több teret ad a bányászathoz és viszonylag reálisan lettek elosztva az ércek magasság szerint, míg korábban Y tengely 11-es magasságban szinte bármit könnyen lehetett találni. Most már sokkal több értelme van kialakítani többszintes bányarendszert, hiszen minden érc más magasságban generálódik nagyobb eséllyel.

A magasabb hegyekről is csupa pozitív véleménnyel vagyok: nagyon tetszik, hogy immáron nem csak menni kell egyenesen a felfedezőtúra során, hanem gyakran magas, 150-200 blokkos hegyeket kell megmászni. Arról nem is beszélve, mennyire gyönyörű tud lenni egy ilyen magas havas hegy.

Persze vitathatatlan, hogy ez egy hatalmas, a játékmenetet is alapjaiban megváltoztató frissítés volt, így tehát megértem, ha valakinek nem szimpatikus, esetleg idegen. Szerencsére viszont a Minecraftról van szó, ahol csak rajtad múlik, hogy melyik verziót kapcsolod be, legyen az Beta 1.8, vagy éppen a legújabb. Ha egyszer eljön egy frissítés, ami nekem túlságosan is létidegen, én is így fogok tenni: a legutolsó olyan verzióban játszom majd, ami még tetszett.

2021. dec. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!