Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a Little fighter 2 ?

Figyelt kérdés
Szóval régen játszottam ezzel a játékkal, és szeretnék megint, de már nincs fent a gépen. Nem szeretnék semmi vírust letölteni a játékkal, ezért olyan oldalt keresek ahonnan ez biztonságosan és ingyen letölthető, illetve olyan ember is le tudja tölteni aki nem nagy informatikai zseni.

2021. dec. 6. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbáltad beírni google-be?

Nekem az első találat a (régi) hivatalos oldal, ahol van letöltő link is.

2021. dec. 6. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen de nem tudom hogy mennyire biztonságos onnan leszedni. Nem akarok vírusokat, meg nem értek ehhez úgy hogy megítélni nem tudom.
2021. dec. 6. 18:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Jah meg nem tudom hogy ez ingyenes e, mert fizetni nem akarok érte. xd
2021. dec. 6. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha fizetni nem akarsz akkor játszani sem kötelező. :D NEM alanyi jogod hogy játssz 1 játékkal. ;)
2021. dec. 6. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam ilyet hogy alanyi jogom lenne. Nem kértem kioktatást sem, csak segítséget. Nem tudtam, hogy ingyen le lehet e tölteni valahonnan. Egy játékért nem akarok pénz kidobni, ezért érdekelt akkor inkább nem játszom ennyi.
2021. dec. 6. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Látogasd meg a hivatalos oldalt (google első találat). Le van írva hogy ingyenes volt és még mindig az...
2021. dec. 6. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. dec. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!