Steamen ezt hogy lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
nemrég megváltoztattam a nevem és valamit csináltam amikor emojikat adott ki... már nem tudom mit csináltam de ha valaki tudja és leírná nagyon hálás lennék, úgy emlékszem valamit hosszan nyomtam de hiába próbálom nem tudom megint megcsinálni2021. dec. 4. 19:46
1/2 anonim válasza:
A profil szerkesztésében (profilt megnyitva, majd az "edit profile" gombot megnyomva, a General fülön) az egyik doboznál (summary) van egy kis lenyitható emoji-fej, ott vannak.
2/2 A kérdező kommentje:
ha a "edit profile" legalján az emoji fejre gondolsz akkor nem, nem az volt... mikor gondolkoztam azon hogy mi legyen a nevem (mert 2 profilom van) akkor hosszan nyomtam valamit és 1 csomó emojit bedobott, olyanokat mint a telefonon szokott lenni, szív meg minden féle fej emoji stb...
2021. dec. 4. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!