Playstation 2-höz,jók a 3as vagy a 4es játékok??1
Figyelt kérdés
Kapott a kisfiam,egy használt playstation 2est,az unokatestvérétől,de játékok nincsennek hozzá!Sajnos nem találok hozzá 6evesnek jó játékokat,csak a 4es-hez, de nem tudom ,hogy az vajon játszható lenne-e a kettesen...2021. dec. 1. 22:00
1/8 anonim válasza:
Roviden: nem, semelyik PS3-ra kiadott jatek nem fog futni PS2-n.
2/8 anonim válasza:
Van pár PS2-es játékom, de mind koncentrálós, talán a need for speed-del már elszórakozna egy 6 éves.
4/8 anonim válasza:
A későbbi kiadások (PS3, PS4, PS5) játékai nem fognak elfutni rajta.
Ahogy írták, használt piacon találsz játékokat, vannak olyanok is ahol nem kell véres péppé zúzni az ellenfelet.
5/8 anonim válasza:
Ha ez lehetséges lenne, miért adták volna ki a PS3, majd a PS4 gépeket? Hiszen minden elfutna a PS2-n!
6/8 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy ha veszel bele gigát akkor menni fog rajta
7/8 anonim válasza:
Hát szép is lenne ha ps2-n tudnám nyomatni a Ghost of Tsushimát. :D Komolyra fordítva a szót mindenképp marketplace, jófogás vagy nálunk Szlovákiában van kimondottan retro online bolt én onnan szereztem be a ps2 -t és egy rakás játékot hozzá,talán Magyarországon is van ilyen.Játéknak pedig a lego játékokat ajánlom (star wars,indiana jones stb...)Ezzel el tud játszani egy hatéves is és ketten is jó móka.
8/8 anonim válasza:
#7: 2021-ben írták ki a kérdést, szerintem azóta már megoldódott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!