Játszanak még a Left4Dead 2 multijával?
Szeretném megvenni és kíváncsi vagyok hogy játszanak-e még vele, mert ha nem akkor nem veszem meg.
Köszönöm a válaszokat!
"én semmi csúnyát nem mondtam rád"
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Ez csak az utolsó 2 hozzászólásodban érvényes. Amúgy meg unalmas, hogy minden letöltős/törtes kérdésnél téged látni, holott senki sem kérdezett. (Komolyan mint egy 12 éves: "Vedd meg! Vedd meg!")
"de hogy olyan public tört szervert nem talál a kereső, amelyiken lenne játékos, én abban biztos vagyok."
Abban ne legyél biztos, ugyanis a Left 4 Dead 1 és 2 Server Browserében kilistázódik az összes szerver, de csak a tört szerverekhez lehet csatlakozni. (Egy patch kiszűri a tört szervereket.) Az is működik, ha olyan weboldalról, ahol kilistázzák a tört szerverek IP címét, az IP címet kimásolva a játékban a konzolból csatlakozni lehet.
"Sok fórumot átböngészek, ahol megy a sírás-rívás, hogy akik tört L4D 2-vel próbálkoznak, egyszerűen nem talál nekik szervert."
Ez azért van, mert nincs magyar leírás. Én is külföldi oldalakról szedtem össze a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!