Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Felhúzható golyós / BB pisztol...

Felhúzható golyós / BB pisztolyok, fegyverek?

Figyelt kérdés

Lehet idehaza még kapni ilyeneket?

Régebben volt nagy divat búcsúban, Józsefvárosin, stb helyeken pár ezerért maximum. Neten nem találok élethű kinézettel és mérettel fegyvereket kivéve ami airsoft.

Jelmezhez szeretnék MP5-t, de csak airsoftot találok egyelőre és az 30-40 ezernél kezdődik.

2021. nov. 27. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2021. nov. 27. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért fontos ez?
2021. nov. 27. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet. Nézz körbe játékboltokban hátha. Esetleg rendeld meg netről. Nem csak airsoftok vannak neten.

De igazából airsofttal sokkal jobban járnál. Nekem amikor kisebb voltam mindig eltörtek a gagyi műanyag fegyverek.

2021. nov. 28. 08:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ha neteshez tudsz dobni linket, én ilyen dedós kinézettel találok csak.
2021. nov. 28. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Taiwangun, gunfire. Lengyel oldalak, de ugyan az, mint Magyarországon, csak mondjuk 30%-al olcsóbban. A legtöbb airsoftos innen rendel. Kb 3500 ft a szállítás és 3 nap alatt nálad van a cucc.
2021. dec. 25. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!