Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends Idegbaj ??

League of Legends Idegbaj ??

Figyelt kérdés

Mi ez? folyamatosan ez történik velem...

naponta akárhányszor megyek topra vagy midre , nem 1x történik meg velem hogy 5 hp-n megússza és el flashel az enemy , vagy megöl és túléli 5-10hp-n agybajt kapok.......

úgy érzem hogy a játék nem valami kiegyensúlyozott ebben a seasonben (v11.23) úgy érzem -.-

néha oké van hogy a saját hibámból csak mert félre kattintok , mint ami most is történt velem topon , hogy ölöm a Volibeart ami egyébként is egy mocskos gci champ, és csak azért éli túl mert 1x a minionra kattintottam nem rá ezért haltam meg , aztán idegbajt kaptam XD ki is léptem a pcsába idegölés...

lehet semmitmondó a szövegem de muszáj kibeszélnem magam

csak nekem fura hogy ez a season rosszabb mint a régebbi ???

2021. nov. 26. 04:45
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Nem a jatek hibaja ha a játékosok idegbetegek.

Néha nem art tudni vesziteni is.

2021. nov. 26. 06:48
 2/3 anonim ***** válasza:
A játék és fejlesztők hibája IS, mivel képtelenek szabályozni azt. Amit tudsz csinálni, hogy abbahagyod a játékot X időre, vagy véglegesen.
2021. dec. 29. 16:56
 3/3 anonim válasza:
Miért lenne az a játék hibája ,hogy valaki félrekattint és így elmenekül az enemy ?
2021. dec. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!