Sárga kazettás tv játék, "Nintendo" ("hivatalos nevén" FamiClone) Kinek volt és milyen / milyen játékokkal ?
Én legelőször olyan 4-5-6 éves koromban (12-13-14 éve) játszottam sokat papámnál egy Terminator II vel
Aztán később kaptam tőlük egy ilyet
Játszottam vele sokat de nem tudom mi lett vele
Játékok is eltűntek amiket kaptam mellé
Aztán az emlékek réven beszereztem egy új gyártmányt kb. 5000 ft ért fél éve amin voltak beépített játékok + ismerőssel hozattam pár kazettát hozzá de nem valami sokáig bírta a gép
Aztán szereztem egy régifajtát Mortal Kombat 3 néven de sajnos egy baleset következtében tönkrement
Szerettem ezt a gépet + meg is van sárga kazettán a Mortal Kombat 3 játék így volt egy azzal azonos nevű gépem
Aztán a közelmúltban vettem egy ilyet ami tök érdekes (nem csak a kinézete miatt hanem mert elemről megy + a joystickba van beleépítve a pisztoly
Nem tudom láttatok e ilyen fajtát mert én sem találkoztam ilyennel korábban)
De ez az eddigi legjobb sárgakazisom
Nagyon kényelmes a kontrollere, nem kell külön pisztoly - ahogy írtam fentebb - szóval nekem bejövős ez nagyon
+ eddig van 10-15 sárga kazettám rajtuk összesen kb 50 játékkal
Chip&Dale,Batman,Jaws,Aladdin
Mario,Tetris,MortalKombat
Contra,Prince Of Persia
Duck Tales,ExeciteBike stb...
Nekem olyasmi volt, mint az első. Az egy SEGA klón. Meg volt olyan is, aminek egy batmobil kinézete volt. Aztán olyan is, amiben volt egy plusz nyílás a sárga kazi mellett a snes kaziknak. Na annak nagyon megörültem, megvettük. Unokabátyámnak volt eredeti snes-e. Gyorsan elkértem egy kazit hogy betegyük ebbe a cuccba. Hát bele se fért, az csak egy lyuk volt. A kínai a piacon esküdözött, hogy az márpedig nintendo lyuk:D
Amúgy ez a 9-es években volt, én 90-es születésű vagyok.
Sárga kazin volt pár jó játékom: mortal kombat 3, duck hunt, mari bros, lode runner, stb. Főleg nes-es dolgok. Ja meg a kedvencem a contra és a ninja gaiden, meg a tmnt voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!