GTA IV vagy a GTA: The Trilogy The Defenitive Edition van rosszabbul optimalizálva PC-re?
Szerintem egyértelműen az utóbbi. RTX VGA-n nincs meg fix 60fps, bár ez a GTA 4-re is igaz, de GTA 4 szerintem sokkal szebb lett 2008-ban mint a trilógia 2021-ben.
Bár nekem a IV és a San Andreas a kedvenc részem, szerintem a legjobb az lett volna ha a GTA 4 motorját kapta volna meg a SA; grafika (hogy gyengébb számítógépen is jól fusson, erre később kitérek), a fizika miatt pl.
Van olyan mód a IV-hez, h GTA IV: San Andreas, azzal szerintem a GTA V is kenterbe van vágva minden részén.
A 4 igaz hogy sz.rul volt optimalizálva elején, de a patch-ekkel ezen javítottak. Ellenben ez a lótrágya Definitive trilogy ami most jött 1 kalap trágya. Az 1 dolog hogy sz.rul van optimalizálva és 2-3x erősebb gép kell mint az ajánlott, DE még bugokkal is tele van ez az átok...
Szerencsére mivel nem fut win7-en így nekem ezzel nem lesz gondom. EREDETI SA sokkal jobb modokkal. Vagy a 4. rész modokkal.
Nem fut windows 7en???
Windows 8.1-en sem fog elindulni?
Nekem 10-en volt 35-40fpsem 8.1-en 110-160FPS. (CSGO)
GTA V-be is van vagy +20fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!