Hogy működnek a játékvezérlők?
Figyelt kérdés
Vettem egy IPEGA Játék kontroller Bluetooth v4.0 Fortnite / PUBG iPega PG-9023S-t, ami telefonhoz, tablethez jó, de nincs hozzá semmilyen használati utasítás. Tudja valaki, hogy kell használni?#játékvezérló,telefonhoz, tablethez
2021. nov. 19. 06:57
1/2 anonim válasza:
Bekapcsolod a telefonodon a Bluetooth-ot, bekapcsolod a kontrollert, aztán párosítod a telefonna lés kész is
2/2 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne, nem írtam volna ki a kérdést. Ez a játékvezérlő, automatikusan kapcsolódik, minden bluetoothos eszközhöz, így a telefonomhoz és a tabletemhez is.A problémám az, hogy a gombokat nem tudom hozzá rendelni a játékokhoz.Egy két gomb működik csak,de azok sem megfelelően.A kérdés kiírása óta találtam magyar nyelvű leírást is, de az sem segített.
2021. dec. 13. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!