Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik volt ez a régi DOS/Wind...

Melyik volt ez a régi DOS/Windows játék?

Figyelt kérdés
Annyira emlékszem, hogy felülnézetes volt, ha festékre rámentél azzal tudtad magad tölteni, és ha nyomva tartottad a H gombot, akkor azzal leblokkoltad az ellenfeleket és közben ilyen köhögő hangot adott ki.
2021. nov. 18. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Volna még néhány kérdés

Például hogy mit irányítottál a játék során? Embert vagy tankot, vagy micsodát? Ha embert, az kb hogy nézett ki?

2021. nov. 18. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit irányítottam. De úgy emlékszem, hogy a játék fekete hátterű volt, és a szóközt kellett nyomni, hogy töltsed magad festékkel. Ilyen labirintus szerű pályák voltak, a festéked folyamatosan fogyott ahogy közlekedtél.
2021. nov. 18. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Hm.. erős a gyanúm, hogy az nem festék volt, hanem üzemanyag. Így a leírás alapján. így lehet, hogy valami tankos játék volt.

Tartályban voltak, vagy kifröccsenve a földön? Tehát tócsát láttál, vagy tartályt? (ha esetleg emlékszel erre)

2021. nov. 18. 10:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezek kör alakú, négy színű festékek voltak. Ha rámentél tölteni, akkor locsogós hangot adott ki.
2021. nov. 18. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyelőre nem boldogulok, de tudok így is segíteni.

[link]

Ezen az oldalon DOS-os "top down" tehát felülnézetes játékok vannak.

Sajnos nem tudom első ránézésre felismerni a játékot amit keresel, mivel lehet hogy a képen ami a játék mellett van nincsenek ott a jellegzetességek amiket leírtál, de te talán így is fel tudod ismerni, ha meglátod.

Csak 21 oldal, hamar végig lehet pörgetni, talán megtalálod amit keresel.

2021. nov. 18. 11:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos nem találtam meg benne.
2021. nov. 18. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:

azt mondtad kör alakú négy színű festékek

ezt hogy kell elképzelni? tehát úgy hogy egy kör alakban van négy szín, vagy sok kör, mindegyik más színű?

a képi világa mihez hasonlítható?

tudnál még valami információt közölni a játékról ami eszedbe jut? minden apró részlet számíthat

2021. nov. 18. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen pac man szerű játék volt? Tehát tele volt a játék ezekkel a pöttyökkel?
2021. nov. 18. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Egy kör alakban van négy szín. 20 éve játszottam vele, nagyon nehéz visszaemlékezni. Amikor megnyomtad a H gombot akkor minden ellenség az egész pályán megállt, közben ment ilyen "ühüm-ühüm-ühüm..." hang 1 másodperces periódusokkal. Ilyen sűrű pöttyök nem voltak benne. Sokkal nagyobb pályái voltak, mint a Pac Man-nek, és nagyobb nyílt területek voltak benne.
2021. nov. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!