Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a játék?

Melyik ez a játék?

Figyelt kérdés
Sziasztok, még nagyon régen játszottam egy játékkal, imádtam csak nem emlékszem a nevére. Arra emlékszem, hogy egy magas kék ruhás sovány ember volt benne meg egy alacsony sárga ruhás. 2 Pályán voltam, elsőn egy bolt szerűség volt egy ATM-el, amit mindig betörtem. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat.
2021. nov. 14. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez így még elég kevés információ, lenne még néhány kérdés..

1: Milyen nézetű játék volt? Tehát 2 dimenziós oldalnézetes, (például super mario) vagy 3 dimenziós, mint a GTA San Andreas például?

2: Számítógépen letöltve játszottál-e ezzel, vagy internetes böngészős játék volt, vagy telefonos?

3: A játék menüjére emlékszel-e, tudnál-e egy kicsit pontosabb leírást adni valamelyik karakterről?

2021. nov. 15. 10:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Felülnézetes játék volt, letöltve. A menüben meg a két emberre emlékszem csak.
2021. nov. 15. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Lenne néhány tippem első körben.

Ezekre a címekre keress rá Google képkeresőn, hátha ráismersz valamelyikre.

1: GTA I

2: GTA II

3: BOFH:Servers under Siege

4: Escape from the planet of robot monsters

5: Meteor (dos game)

6: Two crude dudes

Ha mégsem, lenne néhány további kérdésem.

1: Hasonlít-e a fenti játékokra a nézet? Tehát hogy így értetted a felső-nézetet?

2: Mennyire régi is a játék? A kérdésedből nem jön át, hány éves lehetsz, mi számít réginek. Keress rá google képkeresőn arra hogy "Dos games". Ilyen DOS-os grafikájú játék lehetett? Grafikára. Gondolom ha így van, akkor régebbi windowson is játszhattál vele.

3: Esetleg az ikonjára emlékszel, vagy rémlik valami? Ha a 2. kérdésre igen a válasz, keress rá erre google képkeresőn: "ms dos icon" a dos-os játékoknak ugyanis mind ilyen ikonjuk volt régen, én is sok ilyennel játszottam fiatalkoromban.

4: Ez a két ember amit említesz, a magas kék ruhás és a sárga ruhás.. A sárga ruhás alacsonyabb, mint a kék? Egymás ellenfelei, vagy mindkettő választható karakter? Melyik karakterrel játszottál a kettő közül? Vagy mindkettővel?

2021. nov. 16. 07:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, ilyen Command and Conquer szerű felülnézete volt. Windows XP-n volt a játék és 4-5 éves voltam, nem nagyon emlékszem az ikonra. Nem választható, ott vannak, tudod változtatgatni, ha az egyik van kiválasztva, a másik csak áll. Nem hiszem, hogy ellenfelek voltak. Igen, alacsonyabb a sárga ruhás és kövérebb.
2021. nov. 16. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez így még elég kevés információ. Nem emlékszel valamire még a játék küllemét illetően? Keresés közben sok mindennel találkozok de ötletem sincs mihez áll közelebb a játék kinézete.

"Chaos Engine"

Lehet hogy ez az?

Van valami ismertetőjele, milyen ruhát hordtak az a kék és sárga ember? Öltönyt? Vagy valami védőruhát?

Milyen típusú játék volt? Lövöldözős? Mai modern korban? Tehát a GTA-hoz hasonlóan?

A játék első pályáján mit láttál? Azt írtad a 2.ig jutottál.

Minden plusz információ hasznos lehet, ami még eszedbe jut róla.

2021. nov. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!