Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri használtan PS4 pro-t...

Megéri használtan PS4 pro-t venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy PS4 pro-t inkább Just Dance játszásra. Illetve a barátom szeretne pár játékot játszani. 150 ezerért láttam üzletben +1 konzol.

Használtan kb. 110 ezerért találtam,+2 konzol és játékok.

Nem igazán értek a dologhoz,lány vagyok,unatkozunk így télre szeretnénk egy kis elfoglaltságot,szórakozást.

Megéri használtan megvenni inkább? Még kamerát is és játékokat is szeretnék venni hozzá,így szeretném viszonylag olcsón megúszni inkább.

Köszönöm előre is!

2021. nov. 14. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lehet használtan is venni, kérdés kitől/honnan meg mennyiért.

Érdemes nézni eladónál, mennyire pozitívak a visszajelzések róla. Ha kevés eladása van, akkor érdemesebb személyes átvételre menni, esetlegesen kipróbálással együtt.

2021. nov. 14. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképp használtan vennék előző generációs konzolt. Jelenleg minden drága, de ha tényleg szeretnéd olcsón megúszni és nem ragaszkodsz a ps-hez én a helyedben legondolkodnél inkább egy Xbox Series S-en (használtam lehet venni olcsón vagy akár kibontatlant is, mert osztogatták tv-khez is pár helyen).

Egyébként a konzol alatt kontrollert értesz? Mert a konzol maga a ps4.

2021. nov. 14. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

elgondolkodnék*

Ja és, ahogy az egyes is írja próbálj személyesen elmenni kipróbálni.

2021. nov. 14. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Nem tudtam,hogy a konzol magát a dobozt jelenti,ne haragudjatok,ebből is látszik,hogy mennyit értek hozzá :D

Kontrollerre gondoltam igen :)

2021. nov. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!