Vásároltam egy g29 kormányt, letöltöttem a g hub-ot fel is ismeri viszont force feedback az nincs. (be van dugva a táp) Próbáltam Forza Horizon 4, 5 el, euro truck simulator 2 vel de semmi. Írták valahol hogy 2.0 usb be kell dugni próbáltam azt is 3.0 ban is de nem jó. Van egy lgs nevű program úgy működik a force feedback de nem az igazi úgy sem. Nem olyan mint kellene lennie. Ha valaki járt már így le tudná írni pontosan hogy mit tegyek? Leginkább Forza Horizon 5 höz használnám.
Nekem simán usb 2.0 portba van dugva. Az is elosztó. Semmi extra nem kell hozzá. 1 db USB port 2.0 3.0 mindegy. Inkább a tápra gyanakodnék. Próbáld ki a tápot van e benne kimenő áram. Ha van próbáld meg az egészet újra telepíteni. Ha úgyse jó és garanciális akkor vidd szervízbe. Amikor áram alá helyezed és csatlakoztatva van az usb-re be kell kalibrálnia önmagát. Forog balra, jobbra. Ezt csinálja?
Írd meg mi lett vele.
2021. nov. 13. 11:53
2/8 A kérdező kommentje:
A kormánnyal semmi baj működik mikor bedugom a tápot forgatja magát a led is felvillan akkor ugye. A logitech g hub ba tudom állítani hogy mennyire húzza vissza magát mikor elforgatom de pl forza h 4ben (meg minden másban) nem működik dombos buckás úton nem rángat nagyon nehéz tekerni a kormányt. G hub ba be tudom állítani hogy ne legyen ilyen nehéz de akkor meg nincs szervó meg nem tudom de nem így kéne működnie. Youtube on akiket néztem hogy ezzel játszanak nekik nem ilyen volt.
2021. nov. 13. 12:07
3/8 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy esetleg kell e még valamilyen drivert vagy bármit letölteni?
2021. nov. 13. 12:15
4/8 tuareg4 válasza:
Dirt rally 2, ETS2, FH4 mindben vissza kellett vennem a ff-et mert nekem túl erős volt. Persze minden játékban kell finomhangolás. Én a logitechbe nem is állítottam semmit, mindent csak a játékban.
Első körben próbálkoznék az újratelepítéssel. A legbajosabb talánaz ETS2 volt de ez is megoldódott játékon belüli hangolással. Türelem játék a magad igényeire beállitva.
2021. nov. 13. 12:28
5/8 anonim válasza:
Töltsd le a logitech gaming softwaret
2021. nov. 13. 16:46
6/8 R.;M.; válasza:
Az hogy USB 2.0-ban vagy 3.0-ba van nem befolyásolhat. Inkább nincs fent a kormány szükséges drivere. Tuti hogy van hozzá,mert nekem a Thrustmaster T150-hez is van, és anélkül nekem se működne az FFB.
2021. nov. 14. 07:59
7/8 A kérdező kommentje:
Azóta működik és a windows 11 el volt baj. win 10el már minden működött normálisan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!