Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fut ennyire rosszul a...

Miért fut ennyire rosszul a GTA Trilogy definitive eidition?

Figyelt kérdés

Régebbi laptopom, nem is túl erős, ezzel nyilván számoltam, az ajánlott gépigénybe még így is belefér. Referenciaként a GTA V. szépen fut medium és high beállítások között, mindent mediumra téve meg akadás nélkül.

Erre itt ez a DE, és mindent low-ra húzva 20 FPS körül bohóckodok, mikor a grafikája gyakorlatilag egy rakat szemét.

2021. nov. 13. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Mit vártál? Rockstar játék. Idioták az optimalizáláshoz, lásd GTA 4-et. Eredeti sokkal jobb, pláne ha moddolva van. Erről ennyit.
2021. nov. 13. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

"Régebbi laptopom, nem is túl erős, ezzel nyilván számoltam, az ajánlott gépigénybe még így is belefér."

Biztos vagy benne?

A Vice City, a San Andreas, a Max Payne 3, a GTA 5 és a RDR2 viszont jól optimalizált, na akkor mi van? Bár valóigaz, ezt nem ők csinálták, külsős csapatra bízták, nem is a Rage motor van alatta, mint az utóbbi 14 év R* játékai esetében, hanem Unreal Engine.

2021. nov. 13. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Series X-en performance módban droppol a San Andreas, nem kell csodálkozni, hogy egy "nem túl erős régebbi laptopob" rosszul fut.
2021. nov. 13. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Mert sikerült elérniük azt, hogy pár ma már vasalón is futó játék és egy kifejezetten kezes, jól optimalizálható motor vegyítésével létrehoztak valami katasztrofálisan futó dolgot. Nem tudom hogy sikerült elérniük, de ehhez már kellett tudás.
2021. nov. 13. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
RTX 3080-on 30-35FPS-sel fút. Erről ennyit.
2021. nov. 14. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!