Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb WOW?

Melyik a legjobb WOW?

Figyelt kérdés
A WOW Classic, vagy a másik WOW?
2021. nov. 8. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Az EREDETI!!!!!!!!!!!!
2021. nov. 8. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Két külön kategória a kettő, nagyon mások hogy melyik a jobb emg attól függ hogy ki melyiket szereti jobbna.
2021. nov. 8. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
classicon most a vanilla és a tbc elérhető mind a kettő nagyon közkedvelt volt , míg a shadowlands minden idők legutáltabb kiegje a játékosok száma rekord alacsony bár nem csoda ,nem érkezik rá content
2021. nov. 9. 01:00
 4/8 anonim ***** válasza:
WoD-al azért vetekedhet, az sem volt épp a csúcs.
2021. nov. 9. 01:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval értek egyet, az a legjobb WoW, amelyik az eredeti. Miért?

A tört szervereken bármennyire is van lehetőséged játszani, utol sem érik az eredeti minőségét. Nincs rendes support, nincs normális fejlesztés, nincs kiegyensúlyozva a játékélmény, hiányozik nagyon sok dolog. Nem éri meg tört sz*rokon játszani.

Az pedig, hogy melyik a legjobb kiegészítő hát... ez teljesen szubjektív, mindenkinek más volt a kedvence. Nekem a Classic-hoz és a TBC-hez sok szép emlék fűz, és a TBC-ben a tárgyak kidolgozását is jobban szerettem, mint a későbbi kiegészítőkét.

Egy idő után túlzottan átmentek valami futurisztikus/középkori turmixolt masszába, ami nekem már kicsit sok és riasztó. De a Dark Iron Dwarf egy egész jó faj és őket már a Classic-ban is bírtam.

2021. nov. 11. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a WoD-ot valamennyire szerettem. A Warcraft 1 volt az első Blizzard játék, amivel játszottam anno 10 évesen. Az ötlet nagyon jó volt, hogy lássuk a kezdeteket, hogy honnan indultak az orkok Azeroth felé.

Viszont ez az "ork szupermérnökök legyalulják Draenort" dolgot nekem nem vette be a gyomrom.

2021. nov. 11. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
#5 minőségileg az eredeti már ugyan ott van mint egy tört, vannak game breaking bugok amiket még mindíg nem javítottak ki
2021. nov. 11. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:

(minőségileg az eredeti már ugyan ott van mint egy tört)

Vagyis a tört van olyan szinten, mint az eredeti, bár még ezt is erősen kétlem.

2021. nov. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!