Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A fiam nemrég kezdte a Minecra...

A fiam nemrég kezdte a Minecraftot, nagyon bénák vagyunk még🙂 Szóval megvett valami modot, egy darabig ment szépen, aztán eltűnt, azt mutatja, újra meg kéne venni. Ez mitől lehet vagy hogy lehet visszahozni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg kijelentkeztetek, be kell jelentkezni abba a fiókba, amivel megvettétek a minecraftot. És lett véve mod is? (érdekes, még nem találkoztam nem ingyenes moddal)

esetleg ha nagyon nemrég lett kezdve a játék, ajánlhatok pár tippet, illetve kezdőknek szóló guide-okat

2021. nov. 7. 09:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, megvettük a modot. Valószínűleg ez lehet a baj, de hogyan tudok bejelentkezni? Tényleg nagyon kezdők vagyunk🙂
2021. nov. 7. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

minecraft is eredeti?

és mi a mod neve?

2021. nov. 7. 17:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, persze. Valami Golemes. De volt tényleg valami kavarc, akkor kilephettünk, de nem találom, hol kell belépni a fiókba.
2021. nov. 7. 18:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyi még, hogy neki szülői felügyeletes fiókja van, lehet, ott levettem be valamit. Plusz telefonon játszik, ha ez számít.
2021. nov. 7. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

fontos lenne, számtalan gólemes modot találtam

és ha ugyanarra a microsoft fiókra van megvéve a java és a bedrock (az a telós és win10-es) verzió, akkor sem kéne összeakadnia

2021. nov. 7. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Golemek +
2021. nov. 8. 14:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem rájöttem, ez a mod az eszközre lett letöltve. Nem tudom az eszközt (telefont) hozzáadni a fiókhoz. Hogy tudom azt megcsinálni?
2021. nov. 9. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
azon is be lehet jelentkezni microsoft / xbox fiókba
2021. nov. 9. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!