Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims4-Hogyan tudom a...

The Sims4-Hogyan tudom a modokat visszakapni frissítés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A The Sims 4 re megint érkezett frissítés, és az eddig telepített modok eltűntek. Próbáltam a beállításokban újra engedélyezni de mikor újra visszaléptem a játékba, megint kiírta hogy nincs engedélyezve. Többször megpróbáltam ezt úgy hogy nem mentettem a játékot meg hogy mentettem, de sehogy sem jó.

Nagyon szépen kérem, hogy valaki segítsen, hogy tudnám visszaszerezni a modokat, mert vissza lehet csak nekem nem sikerül. Illetve a játékot hol tudom újraindítani?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2021. nov. 6. 12:18
 1/1 anonim válasza:
100%

A játékot úgy tudod újra indítani, hogy kilépsz belőle és újra elindítod.

A feissétés miatt az eddigi modok lehet, hogy nem fognak működni. Mivel a frissítéssel megváltozott a játék és lehet, hogy nem lesznek kompatibilisek a modok az új verzióval.

2021. nov. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!