Megvan nekem a crash1 és három ps-en. Hogyan kell megszerezni a színes gyémántokat? Pályákra lebontva, lécci ha tudsz, válaszolj.
az elsőben asszem végigviszed, meg próbálkozol, mert az uccso előtti pálya az végig gyémántból van kirakva.
nézz csalás
csalással simán végígviszed, de csalás nélkül is tudsz 1-2-t.
a 3-hoz is vannak kódok.
olyan is h vmi 105%-os csalás.
én kivittem 110%-on.
ott is ez a téma.
szal:
alap szürke gyémánt:-az összes doboz kell hozzá.
2. szürke:- asszem 1 checkpointot sem szedhetsz fel addig(asszem)
vagy dobt törhetsz fel.
akk:
többi szines is kb ilyenen alapszik.
az uccso világ gépes pályán nem tom hol van a szürke kettes gyémánt? :(
akk:kék keresztes gyémánt: időre viszed végíg
-akk szürke is időre
meg az arany is időre
legyőzted a dokit akk megkapod a sprintelést.
idős pályán jól jön.
akk van egy motoros pálya, ott nem tom melyik. alaposan megnézed, és lassan mész, feltűnik, hogy van egy ufo-s tábla. kidöntöd, és elvisz a vizes pályára, ahol csak a nitrorobbantoval tudsz végígmenni.
az ott van a warp szoba alattiaknál:
pl: ufo üldözés.
vulkános vizes pálya.stb...
keress rá csalásra!
- [link]
és a 3. részben a szineseket hogy kell megszerezni?
mert nem törtem szét egy chekpointot se de a szines mindig olyan helyen jelenik meg hogy nem tudom hogy kell oda menni!
Sikerült a harmadikban többet is megszereznem! a harmadik warp roomban a vizes pályán van a piros, amit úgy szereztem meg, hogy ahol fölfelé kellett menni a forgós izéhez, az mellett lehet látni egy pályarészt, ami le van zárva, és van egy üres doboz. hogy ez látszódjon, a végén kell aktiválni a felkiáltójelet, utána visszamenni. egy tnt van ott, csak simán menj rá, és aktiválódik. robbanás után végig kell menni ezen a pályarészen, és megkapod a piros gyémántot. lila gem: menj végig a harmadik warp room arab pályáján (ahol majmok meg aladinok vannak) anélkül, hogy meghalnál. mikor megtalálod a koponyás liftet, menj rá, és elvisz egy külön pályarészre, aminek a végén ott a lila gem.
zöld gem: az, mint a lila, csak az ötödik warp roomban van. a második válaszolónak pedig köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!