Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehetnek ilyen adminok...

Hogy lehetnek ilyen adminok seemta v3-on?

Figyelt kérdés

Szép estét mindenkinek,vázolom a sztorit hogy mi történt,teljesen kivagyok magamból,nem bírom idegileg egyszerűen.

Szóval az történt hogy ügye matricázást szerettem volna a kocsira,fel is hívtak engem.Megbeszéltük a helyszínt,majd addig letettem a telefont azt megbeszélve hogy a helyszínen találkozunk.Közben sikerült belémjönnie non rp sen frontálisan egy playernek,animba kerültem,mindegy is nem izgatott nagyon,tájékoztatni szerettem volna a ,,matricázót" hogy késni fogok,felhívtam majd azt mondta hogy ő Bmw m8 at árul,már ekkor furcsáltam.Mindegy is valahogy megoldottam és folytattam az utamat a helyszín fele,oda is értem és ott volt az illető akivel beszéltem,érdekes módon ekkor már szerelőládákat árult.A logot visszakerestem,lekérdeztem és egy lvl 1 es playerről volt szó,írtam csomó adminnak ez ügyben,azt mondták átverés nem történt,konkrétan a 7 ből egy válaszolt.Elment itt kb 1 órám az egészre,még mindig ott volt az illető aki hívogatott embereket.Elkezdtem ic szidni az ic előzmények miatt,majd belerült egy n@ki szó,hívott admint,és még én kerültem nonrp miatt jailba azzal az indokkal hogy a noki az egy súlyos szó amit a való helyzetben nem használnak,és hogy ez nonrp s,miközben egy egész oda vissza játszos szídás folyt ic,nem ooc volt szóval nem is értem mi a probléma.Egyszerüen kész vicc hogy én kerülök jailbe egy ilyen szóért ,,nonrp" indokkal amit a való életben is használunk,a k#rva anyázás meg stb trágár szavak oda vissza történő mondogatásában,amikor szerintem 100x nonrp sebb amit ő csinált,nem is tudtam hogy ez nonrp s és még most sem értem.Erről mi a véleményetek?

Szerintem az sem valami rp s hogy valaki felhiv embereket hogy megveszem ezt,rakok bele,lematricázok valamit,majd amikor odaér a helyszínre a kinálat iránt érdeklődő ember,az illető akkor úgy tesz mintha mással beszélt volna,azért van itt mert mondjuk mást vesz,mintha nem tudna az egészről semmit,szerintem ennek fun érzete van.

2021. okt. 31. 00:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezért is kerülöm el az összes magyar multiplayer szervert. Mindegy, hogy GTA, WoW vagy Minecraft, mindenhol ugyanolyan kivételező, hatalmaskodó kiskirályok irányítanak. A haveroknak mindent, másokkal meg azt csinálunk, amit akarunk.
2021. okt. 31. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!