Hogy lehetnek ilyen adminok seemta v3-on?
Szép estét mindenkinek,vázolom a sztorit hogy mi történt,teljesen kivagyok magamból,nem bírom idegileg egyszerűen.
Szóval az történt hogy ügye matricázást szerettem volna a kocsira,fel is hívtak engem.Megbeszéltük a helyszínt,majd addig letettem a telefont azt megbeszélve hogy a helyszínen találkozunk.Közben sikerült belémjönnie non rp sen frontálisan egy playernek,animba kerültem,mindegy is nem izgatott nagyon,tájékoztatni szerettem volna a ,,matricázót" hogy késni fogok,felhívtam majd azt mondta hogy ő Bmw m8 at árul,már ekkor furcsáltam.Mindegy is valahogy megoldottam és folytattam az utamat a helyszín fele,oda is értem és ott volt az illető akivel beszéltem,érdekes módon ekkor már szerelőládákat árult.A logot visszakerestem,lekérdeztem és egy lvl 1 es playerről volt szó,írtam csomó adminnak ez ügyben,azt mondták átverés nem történt,konkrétan a 7 ből egy válaszolt.Elment itt kb 1 órám az egészre,még mindig ott volt az illető aki hívogatott embereket.Elkezdtem ic szidni az ic előzmények miatt,majd belerült egy n@ki szó,hívott admint,és még én kerültem nonrp miatt jailba azzal az indokkal hogy a noki az egy súlyos szó amit a való helyzetben nem használnak,és hogy ez nonrp s,miközben egy egész oda vissza játszos szídás folyt ic,nem ooc volt szóval nem is értem mi a probléma.Egyszerüen kész vicc hogy én kerülök jailbe egy ilyen szóért ,,nonrp" indokkal amit a való életben is használunk,a k#rva anyázás meg stb trágár szavak oda vissza történő mondogatásában,amikor szerintem 100x nonrp sebb amit ő csinált,nem is tudtam hogy ez nonrp s és még most sem értem.Erről mi a véleményetek?
Szerintem az sem valami rp s hogy valaki felhiv embereket hogy megveszem ezt,rakok bele,lematricázok valamit,majd amikor odaér a helyszínre a kinálat iránt érdeklődő ember,az illető akkor úgy tesz mintha mással beszélt volna,azért van itt mert mondjuk mást vesz,mintha nem tudna az egészről semmit,szerintem ennek fun érzete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!