Nagyon kell a segítség!!! Gta 5 ?
"criminal enter"
aktivalo kodot kell beirni
Azt irtal be?
Redeeming Rockstar Activation Codes in the Rockstar Games Launcher
Sign in with your Rockstar Games Social Club account.
Click your avatar in the top right.
Select Redeem Code.
Enter your Rockstar Activation Code into the field.
szoval azt nem ertem hogy
"Redeem code-nak be írtam az online-t (criminal enter…),"
hol hova es mit irtal be?
egy kulcsot kell ami dobozban van
es a launcherben
xbox van kulcsszonak
pc rol van szo vagy xbox?
#2 Xbox one S-ről van szó.
A (criminal enter…) úgy értettem, hogy azt a kódot írtam be, amit a CD-hez adtak, a Criminal-osat. A storymod az megy, de az online-ba nem enged be lépni. A kódot el fogadta, de semmi nem változott.
Kezdjük az alapoktól. Mai konzolokon online előfizetés szükséges a multis játékokhoz, így a GTAV online módjához. Ezt sajnos nem lehet megkerülni. XBOn Xbox Live Goldnak hívják és 1-12 hónapra lehet előfizetni rá vagy "feltöltőkártyával" amit megveszel és a rajta látható kódot beírod, vagy pedig bankkártyával folyamatosan. A legolcsóbb az a 12 hónapos feltöltőkártyás opció. Hivatalosan kb 20.000Ft a 12 hónap, olcsóbban is lehet neten találni, de vigyázz mert sok a csaló.
Ha a Goldod aktiválva van akkor minden játékkal korlátlanul játszhatsz online amíg le nem jár.
Kaptam egy 25 betűs/számos kódot, amit már aktiváltam, de semmi nem történt. Akkor az nem az online?
A 25 bet/szám kód az az általános kód formátuma az Xbox Storenak (boltnak) gyakorlatilag szinte bármit árulhatnak ilyen kód formájában. Előfizetést, játékot, dlct amit csak eszedbe jut. A gép kiírja hogy micsoda amikor beírod a kódot és utána ha tovább mész akkor használja fel és adja a profilodhoz amire jogosult vagy. Ha azt a kódot a GTA lemezhez akkro szinte biztos, hogy az a Criminal Starter pack ami ad egy csomó hasznos dolgot az Online karakterednek amikor elkezdesz játszani.
Tehát röviden neked elő kell fizetned Xbox Live Goldra amit vagy bankkártyával lehet megtenni az Xbox Storeban 1-3 hónapra folyamatos fizetéssel: [link]
De ez nagyon drága szerintem. Inkább érdemes kódot venni ami lehet 1-12 hónapos, de mint mondtam a 12 hónapos éri meg a legjobban ha rendszeresen játszanál. Azt a neten is lehet kapni különböző oldalakon / netes boltokban [link] vagy egy ilyen zöld kártyán személyesen elektronikai/konzol üzletekben [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!