Mit gondoltok a Super Nintendoról (SNES) és a játékairól?
Gyerekkoromban a 90-es években sajnos nem volt ilyenünk, mert nagyon drága volt, csak a reklámjaira emlékszem a TV-ből.
Vagy 2 hete valahogy eszembe jutott, kíváncsiságból letöltöttem egy emulátort, meg néhány best-selling játékát és elkezdtem játszani vele.
Hát ilyen király konzolt, meg játékokat még életemben nem láttam, egyszerűen imádom! Képzelem mekkorát szólhatott ez anno 1990-ben.
Most játszottam végig a Chrono Trigger-t, hát ilyen jó videójátékkal még életemben nem játszottam, mintha valami csodás DMT tripből ébrednék! Nagyon eltalálták a hangulatot, a cselekményt, a mechanizmust, mindent és ilyen limitált hardveren, egyszerűen varázslat, sőt fekete mágia, egyenesen Magus kastélyából vagy Zeal-ből!
30 múltam már, de vagy 10 éves korom óta nem volt ilyen nagy hatással rám videójáték, ez jobb, mint drogozni!
Fantasztikus konzol, rengeteg elképesztően jó játékkal. Holnapig sorolhatnám a jobbnál jobb játékokat rá.
A Chrono Triggerhez nekem is csak egy pár éve volt először szerencsém, de egyetértek, nagyon jó játék nagyjából minden szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!