Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox bundle pénz visszaigénylé...

Xbox bundle pénz visszaigénylés hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Ma hajnali 3 kor levont a kártyáról 17-ezret mert valószínűleg feliratkoztam valami ilyenre(de már egy hónapja).Egy Forza horizont 5 játékkészítőt sikerült most vennem amire akkor , amikor feliratkoztam rá azt hittem hogy ilyen csak most csak nekem akció a db 5-re, de most hogy megnéztem (tehát elolvastam a leírást) a játék nincs benne.(Tudom tudom előbb olvasni kellett volna.)Utána néztem hogy ezt a pénzt vissza lehet igényelni és ezzel kapcsolatban lenne kettő kérdésem.

A visszaigénylésről ugye kell írni egy kérelmet, azt most magyarul vagy angolul írjam meg?

A másik kérdésem az hogy xboxos visszaigényléssel kinek van már sikerélménye?

#Xbox #igénylés #Cselekedj
2021. okt. 27. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

"A vásárlások többsége 14 nap elteltével nem jogosult visszatérítésre."

Ha valamilyen subscription szolgáltatás vont le tőled pénzt, akkor gondolom nem 14 napja történt az első vásárlás, szóval elég rossz esélyekkel indulsz.

2021. okt. 27. 07:26
 2/5 A kérdező kommentje:
De a vásárlást nem a pénzlevételtől számítják?
2021. okt. 27. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

"Xbox-előfizetésre vonatkozó visszatérítés igénylése

Fontos A lemondási folyamaton kívül beküldött visszatérítési kérelmek többsége nem jogosult visszatérítésre."

2021. okt. 27. 08:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez offos,De legalább lesz egy fullos fh5-öm, csak kicsit később.

Köszönöm a segítséget

2021. okt. 27. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azért kíváncsi lennék mit vettél, számlát kellett kapnod az email címedre 1 napon belül. Nem tudom elképzelni, hogy elfizetés lenne, maximum előrendelésre tudok gondolni.

De miért nem használod az űrlapot amit linkeltek? Ott elvileg simán meg tudod indítani, legfeljebb nem adják meg.

2021. okt. 28. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!