Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honan tudok venni ilyet?

Honan tudok venni ilyet?

Figyelt kérdés
Szia. En kulfoldi vagyok es csak nem reg jotem Magyarorszagba. Es az lenne a kerdesem, hogy nekem van egy ilyen komolyabb jatek fegyverem, es honan tudok bele ilyen loszart venni? Valami ilyesmi a neve, angolul ammo, ami kell fegyverekbe, loszar.
2021. okt. 23. 23:33
 1/8 A kérdező kommentje:
2 jo kerdes. A fegyveren nem irja, a doboza kulfoldon maradt. Most igy nem tudom kivurol, rossz a memoriam.
2021. okt. 23. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ez biztos csak unatkozik.
2021. okt. 23. 23:58
 3/8 A kérdező kommentje:
4 nem. Bocsanat en nem tudok olyan jol magyarul 😕
2021. okt. 24. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Oké, oké aludj inkább :)
2021. okt. 24. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Magyarul lőszer a neve, vagy muníció (ez ritkább megnevezés).

[link]

Itt elég sok lőszer van játék fegyverekbe, de tényleg tudni kéne, milyen típus van neked.

[link]

Ezek is ilyesmik.

Magyarországon a legelterjedtebb játék fegyverek a Nerf fegyverek, ha ilyened van biztosan találsz hozzá való lőszert.

Rendelni talán egyszerűbb neked. Legközelebb szerintem Egerben lesz játékbolt, Regio játékbolt a neve, de Eger sincs kifejezetten közel hozzád.

2021. okt. 24. 01:34
 6/8 A kérdező kommentje:
5 koszonom szepen. Vegre egy hasznos valasz 😊
2021. okt. 24. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom mások szerint mégse az.
2021. okt. 24. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
7 3an szavaztak abbol 1 zold 2 piros. 2 embernek nem tetszik, nem is ertem miert. Hasznos valasz. De mindegy, mert nekem jo valasz es ugyis en kerdeztem.
2021. okt. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!