Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Digitális, vagy dobozos játékok?

Digitális, vagy dobozos játékok?

Figyelt kérdés
Melyiket preferáljátok jobban? Én xboxosként abszolút doboz párti vagyok, nem szeretek online vásárolni. Valószínűleg a gyűjtőszenvedélyem az oka. Ti hogy vagytok ezzel? Most tervezem megvenni a GTA trilogyt, de ha nem lesz dobozos verzió belőle... Bár a Rockstar nem szokta félvállról venni ezeket a kiadásokat, úgyhogy nem aggódom.

2021. okt. 23. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Pc-s felhasználóként digitálisra szavazok, mert a dobozosnak kb semmi értelme.Úgyis fiókhoz kell kötni, ami online kapcsolatot igényel.
2021. okt. 25. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

dobozos, egyertelmu. Vagyis konzol piacon, pcn meg mind1, ugyis csak kulcs lesz benne kb. Konzolon nem kell beregelni, szoval utana eltudod adni, nem foglal annyi helyet a gepen mert az adat nagyresze a lemezen van, es mar cserelgetni se kell a lemezeket hala a bluraynek.

Ja es olcsobbak is altalaban.

Meg nem kell attol felned, hogy egyszercsak lelovik az online szervereket es nem tudod letolteni tobbe a dolgaid, ahogy tettek ezt az eredeti xbox live-al, vagy pl a Battlefield 2 meg 2143 dlcivel, Ea download manager ha meg emlekszik valaki.

Ja meg persze a jatekokat is sorra szedik le a storebol, nezzetek meg az xbox 360 storejat, alig van megveheto jatek mar, csak lemezesen tudod beszerezni, persze ha megvetted regebben meg letudod tolteni.

2021. okt. 26. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
San Andreasbol nem lenne baj a dobozos 1.0 retail de nehez megszerezni
2021. nov. 17. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
#13 [link]
2021. nov. 17. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
#14 sszáz ev mire kihozzák amerikabol es az se biztos hogy szt kapod amit megettél
2021. nov. 17. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
#15 te valami nagyon fogyatékos egy kölyök lehetsz öcsi
2021. nov. 18. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Én csak igazságot irtam, szakadj le rolam

#14 privit csekkold mert azt mondtad eladod a san andreast

2021. nov. 18. 11:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!