Lehet a Call of Duty: Warzone-ban botok ellen játszani?
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a játék, hetente lenne pár órám leülni és pötyögni. Megcsináltam a tutorialt, és a bemelegítő pályát, viszont ahogy elkezdtem vele játszani, folyamatosan kilőttek. Ezzel semmi baj nem lenne, ha nem kéne konkrétan hosszú perceket várni arra, hogy újra játszhassak. Tetszenek a fegyverek, tetszenek a nagy terepek, baromira bejön az egész, de nagyon mérges vagyok amiatt, hogy csak a töltőképernyőt vagy a lobbyt nézem. Ez nekem sajnos nem élvezet.
Ellenben bőven elég, sőt jobb lenne nekem ha csak botokkal játszhatnék, ahogy az első pályán - kiélvezve a játék kínálta összes lehetőséget / fegyvert, de csak botokkal.
Van erre lehetőségem? Ha hivatalosan ez nem lehetséges, akkor bármilyen mod, vagy hekk is érdekel (az se baj ha pöcsölős), amivel ezt el lehet érni.
Köszi!
1 - köszi
Ezeket mind láttam, és sajna nem jelentenek megoldást. Csak a beépített pályát mutatja - ergo tutorial - a battle royalra. Nekem olyan megoldásra lenne szükségem, ahol konkrétan az online játékkal tudok játszani "offline" botok ellen. Fegyver fejlesztéssel, statisztikával stb.
szia!
a kérdés régi de azért válaszolok.A legjobb plundert játszani. itt folyamatosan újra bedob ha kilőnek. A játék lényege a pénz gyűjtés, viszont szoktak kialakulni pályarészek ahová azok ugranak akik csak lövöldözni akarnak kvázi "multit" csinálnak a játékból. Ezért is a legnépszerűbb játékelem. Most a pacific pályán nem tudom hol van ez a hely az előzőben a raktáraknál volt.Lehet hogy még nincs konkrét de idővel ki fog alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!