Vettem egy Xbox live kódot.1 evre szolot.Nem sikerült aktiválni . Mi lenne a megoldás ?
"Annak érdekében, hogy az Xbox Live Gold előfizetési szolgáltatás árai tükrözzék a helyi piaci viszonyokat, az Xbox Live Gold előfizetési kártyák csak a vásárlás országában válthatók be, más országban nem.
Ha online vásárol egy Xbox Live Gold előfizetési kártyát, javasoljuk, hogy a problémák elkerülése érdekében abban az országban vásárolja meg a kártyát, amelyben tartózkodik. Ez a rendelkezés az olyan külső online viszonteladóktól származó vásárlásokra is érvényes, akik a kiskereskedelmi árnál alacsonyabb áron hirdetik a kódokat."
Nem tudom mit aktiváltál telefonról és hogyan. Ha van is ilyen én sohasem hallottam róla. Régen a goldos kódok régiófüggetlenek voltak, de mivel ezt kihasználták sokan és csóró országokból vettek kódokat ezerszámra ahol olcsóbbak voltak ezért régiófüggővé tették őket. Sok kód azért is olyan olcsó mert macera van vele. Legalábbis én úgy tudom, hogy továbbra is be lehet váltani ezeket PCn keresztül VPN program használatával ami úgy mutatja, hogy abban az országban vagy ahol be lehet váltani. Lehet, hogy mobilon is van ilyen, ahhoz nem értek. Akkor elfogadja.
Viszont ha akárhogy aktiváltad a kódot akkor működnie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!