Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreasban van más...

GTA San Andreasban van más módja is annak hogy izmosodjon CJ mint az edzőterem használata?

Figyelt kérdés
Sikeresen belefutottam a hírhedt "gym glitch"-be, azaz hogy bármennyi idő telik el, továbbra se enged edzeni a játék mert azt írja ki hogy "you have worked out enough for today, come back tomorrow". Nem akarnék új játékot kezdeni emiatt tekintve hogy heteket öltem a 100%-ba, viszont alig félig van az izmom és fel akarom húzni maxra, de ugyebár így már nem tudok kondizni. Van más módszert rá hogy nőjön az izomzat, még ha lassabban is?

2021. okt. 17. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van kód hozzá.
2021. okt. 17. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha cheatet használsz és úgy mentesz, akkor onnantól biztosan nem tudod 100%-ra kipörgetni a játékot (megáll kb 96%-nál). Így csinálják meg a GTA játékokat, hogy mindenki lehetőleg cheat nélkül vigye végig őket. Ez a gym glitc meg nem tudtam, hogy létezik, de lassabban és automatikusan úgy is nő az izom, ha sokat futsz, úszol és kerékpározol. Az életerő is nő időköuben, még ha nincs is meg a mentős küldi.
2021. okt. 17. 07:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a futás, úszás, bicajozás is izmosít, persze nem olyan ütemben. Egyébként csalással is ki lehet maxolni a játékot, de van néhány, ami tényleg bezavarhatja a játékot.
2021. okt. 17. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, az lemaradt hogy nem akarok cheatet használni, tisztán szeretek mindent, eddig egy cheatet se használtam (csupán glitcheket használtam ki amik a játékba vannak), és így is meglett a 100%. Akkor sokat fogok bicajozni meg úszni. :D
2021. okt. 17. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!