Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az Allay nyert a Minecraft vote-on?

Figyelt kérdés

Szerintetek megérdemelte?

Nem hasznosabb a Copper Golem?

2021. okt. 16. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Szerintem jó, hogy az Allay nyert!
A Copper Golemnek kellet volna nyernie!
A Glarenek kellett volna nyernie!
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem érdemelte meg. Az a baj hogy sok ember azt gondolja hogy valami aranyos=jó. Mert most oké hogy össze tudja szedni a kis dolgocskáidat, oké hogy noteblockra reagál, de a copper golem sokkal hasznosabb lett volna szerintem. Sokkal hasznosabb funkciói lettek volna, mint mondjuk ez a gomb nyomogatás. Rengeteg mindent ki lehetett volna hozni belőle. Az oké, hogy oxidálódik, de most ettől még színesebb egyéniség lett volna. Még talán a designja is jobb volt mint az allayé, mert az én szememben kinézetre az csak egy barátságos vex.
2021. okt. 17. 03:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es!
2021. okt. 17. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

természetesen a vesztes mobok az életben nem kerülnek be...

az iceologer jó lett volna tavaly, de a fantom volt a legnagyobb hülyeség

2021. okt. 17. 11:50
 4/5 Gofrisütő ***** válasza:
100%
Nem egy rossz mob, de túlhypolt. A copper golem örökké a kedvencem marad.
2021. okt. 17. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rossz mob. De még is bírtam volna ha segített volna a copper golem aktíválni pár kivégző eszközeimet a játékban. Bár ha a golem nyert volna akkor több gomb került volna be ami szerintem felesleges.
2021. okt. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!